Har du spørgsmål, så ring
71 74 74 73

Derfor skal du have et ventilationssystem

Et ventilationsanlæg burde være et allemandseje. Mange mennesker forbinder ventilationssystemer med noget der kun er behov for om sommeren. Det skyldes, atmange boliger, lige så vel som kontorbygninger, opnår en høj stuetemperatur. Men ventialtionssystemer skal ikke forveksles med air condition.

Et dårligt og varmt indeklima kan skabe koncentrationsbesvær, flere sygedage og at man føler sig træt. Det er vigtigt, at luften konstant ventileres, så man får mere ilt til hjernen og derved opnår et bedre velbefindende. Dette er relevant for dig som arbejdsgiver, da det er en investering i optimal arbejdskraft fra dine medarbejdere. En doven og sløv medarbejder, kan bl.a. skyldes et dårligt indeklima, da hjernen bliver sløvere, jo mindre ilt der er i rummet.

Effekten på dårligt eller manglende ventilationssystem

Mennesket har en tendens til at blive mere doven, når kroppen opnår en hvis temperatur, da kroppen bruger alt energien på at nedkøle kroppen igen. En frisk medarbejder, foretrækkes til hver en tid, frem for en doven og sløv medarbejder. Et godt indeklima, er derfor til dig som ønsker friske medarbejdere, og færre sygedage.

Hvis luftskiftet forbliver svagt, vil der dannes bakterierne som trækkes med ind i rummet, og hvirvle rundt i luften i længere tid. Desto flere bakterier der er i luften, jo større er chancen for sygdom. Rt godt indeklima, uanset om det er i forhold til dine ansatte, eller din familie er en investering i sundhed. Det er en investering i dig selv og de mennesker du omgås.

Her hos A2vent kan vi tilbyde dig et  ventilationanlæg, uanset om det er til din bolig eller din arbejdsplads. Udfyld boksen til højre, så kan vi kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Du skal også være velkommen til selv at ringe. Vi er dygtige mennesker, som er klar på at guide dig, så du får det ventilationssystem, som passer bedst til dig.

Boligventilation

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier. læs mere

Ventilationsrens

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele. læs mere

Service & vedligeholdelse

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små. læs mere