Har du spørgsmål, så ring
71 74 74 73

Ventilationsanlæg

 

Hvad er et ventilationsanlæg?

Der findes flere typer af ventilationsanlæg. Boligventilation, er som ordet meget fint fortæller, ventilations anlæg til din bolig. Et sådan apparats fornemmeste opgave er at udskifte og filtrere luften for alle de hverdagsaktiviteter, der forårsager et usundt indeklima for dig og din familie.
Læs mere om boligventilation

Industriventilation er et anlæg, der sørger for ventilation af bl.a. procesvarme og dampe i industrien.

Og til sidst, men bestemt ikke mindst, har vi komfortventilationsanlægget. Det er det ventilationsanlæg, der typisk installeres i institutioner, skoler, butikker og på kontorer.

De har alle samme formål – At skabe et sundt indeklima og bedre velvære for dig.

Læs mere om komfortventilation

Få renere, filtreret luft i dit hjem eller på arbejdet

Forskning viser, at et sundt indeklima er vigtigt for dit helbred. 
Et velfungerende ventilationsanlæg er med til at holde sundhedsskadelige partikler og bakterier væk.  

Det er bl.a. bakterier fra madlavning, brændeovne, stearinlys, bade og sågar vores møbler.

Både partikler, bakterier, dampe og støv kan forringe vores helbred drastisk, når vi befinder os i klimaet i flere timer hver dag. Vi kan blive sløve, få ondt i hovedet eller udvikle allergier.

Vi kan tilmed fremme risikoen for sygdomme i luftvejene.

Den bedste måde at undgå et forurenet indeklima og dets følger på, er at installere et ordentligt ventilationsanlæg.

Et ventilationsanlæg fjerner den forurenede luft og blæser ren, frisk og filtreret luft ind.

Ventilationsanlæg vs. naturlig udluftning

Fordele og ulemper ved naturlig udluftning og mekanisk udluftning

Udluftning gennem vinduer og udluftning med ventilationsanlæg står naturligvis i sammenligning med hinanden. Det er en skrøne, at udluftning gennem vinduer er bedre end mekanisk udluftning. Men der er fordele og ulemper ved begge dele.

Det er indlysende, at naturlig udluftning er gratis. Det er naturligvis en fordel. Derudover kræver naturlig udluftning ikke vedligeholdelse af et apparat, og der skal heller ikke bruges elektricitet til at åbne vinduerne.

Der er dog langt flere fordele ved et ventilationsanlæg. Rigtigt nok koster de et par kroner og øre at installere og vedligeholde, men vi mener alligevel, det kan betale sig.

Et godt ventilationsanlæg udlufter netop konstant. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvordan du får luftet ud i et kvarter hver anden time, når du ikke er hjemme. Det er, hvad det kræver, hvis du med naturlig udluftning skal opbevare et sundt indeklima.

Har du ikke et velfungerende ventilationsanlæg, kræver det derfor en aktiv indsats for dig, hver dag.

Samtidig lukker du hverken bilos, anden forurening fra byen eller pollen i pollensæsonen ind, hvis du holder dig til anlægget. Med anlægget undgår du også kulde, træk og en ustabil varmefordeling i dit hjem.

Hvilket anlæg passer til dig?

De fleste boliger har både en emhætte i køkkenet og et udsugningsanlæg på badeværelset. Det er dog ikke nok til at sørge for et optimalt og sundt luftskifte. Overvejer du derfor at få installeret et anlæg til resten af din bolig eller arbejdsplads, kan du altid ringe til vores eksperter og få rådgivning på 71 74 74 73.

Vi står klar til at rådgive om, hvilket slags anlæg, der passer bedst til dig. Det afhænger bl.a. af antal beboere/medarbejdere, husets størrelse og hvad bygningen bruges til.

Hør mere om vores priser ved at ringe på 71 74 74 73 eller sende en besked i kontaktformularen.

Hvorfor vælge A2vent?

Hos A2vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg. Selv det bedst vedligeholdte anlæg kan pludselig bryde ned. Sker det, er A2Vent naturligvis klar til at rykke hurtigt ud. Også uden for normal arbejdstid. 

Du kan kontakte vores døgnvagt på tlf. 6019 8292.

ventilationsanlæg

 

 

 

Boligventilation

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier. læs mere

Ventilationsrens

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele. læs mere

Service & vedligeholdelse

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små. læs mere