Har du spørgsmål, så ring
71 74 74 73

Ventilationsanlæg

Undgå driftsstop og unødvendig slitage af ventilationsanlæg

Selv det bedst vedligeholdte ventilationsanlæg kan pludselig bryde ned. Sker det, er A2Vent naturligvis klar til at rykke hurtigt ud.

Uanset hvilken type ventilationsanlæg, du har, skal det efterses og serviceres med jævne mellemrum. Kun på den måde kan du forebygge driftsstop og unødvendig slitage, der kan forkorte anlæggets levetid.

Selv om et ventilationsanlæg umiddelbart ser ud til at køre, som det skal, kan det kræve en mindre justering indimellem, så det kører helt optimalt og bevarer sin højeste ydeevne hele tiden. Og det er under alle omstændigheder nødvendigt at rense og udskifte smådele med jævnlige mellemrum.

Lav en serviceaftale med os

Med regelmæssige serviceeftersyn og forebyggende vedligeholdelse forlænger du levetiden for dit ventilationsanlæg. Vi servicerer både nye og gamle ventilationsanlæg.

Du kan lave en serviceaftale med A2Vent, så sørger vi for at efterse ventilationsanlægget med passende intervaller. Og du slipper for at skulle tænke mere på din ventilation. Vi laver selvfølgelig altid en serviceaftale, der passer til dit behov.

Ved serviceeftersynet tjekker vi ventilationsanlægget igennem og udskifter eventuelle dele, der trænger til udskiftning. Vi renser filtre og ventilationskanaler, laver fejlfinding og reparerer eventuelle fejl og mangler. Og vi måler tryk, luft, temperatur, partikler og lyd.

Når vi har været forbi for at servicere dit ventilationsanlæg, får du naturligvis altid en tilbagemelding fra os, så du ved, hvilke reparationer vi eventuelt har foretaget, og hvilke dele vi måske har skiftet ud.

Køb af ventilationsanlæg

Vi står altid klar til at lave en vurdering af hvilket ventilationsanlæg som passer bedst til dig og din situation. Det vil næsten altid være en af vores faste løsninger, men det er stadig vigtigt for os, at vi indfrier dine forventninger.

Du får en en ventilationsløsning der holder

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg – fra det mindste anlæg til boligventilation i villaen til det store ventilationsanlæg til industriventilation. Og vi har lige så stor erfaring med service og vedligeholdelse af ventilationsanslæg.

Kontakt os – også ved pludselig driftsstop

Selv det bedst vedligeholdte ventilationsanlæg kan pludselig bryde ned. Sker det, er A2Vent naturligvis klar til at rykke hurtigt ud. Også uden for normal arbejdstid. Du kan kontakte vores døgnvagt på tlf. 6019 8292.

Du kan læse mere om ventliationsrens her

Boligventilation

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier. læs mere

Ventilationsrens

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele. læs mere

Service & vedligeholdelse

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små. læs mere