3 GODE GRUNDE TIL AT FORETAGE EN VENTILATIONSRENS

I denne guide, har vi skrevet 3 gode grunde til, hvorfor du børe foretage en ventilationsrens, af dit ventilationsanlæg. Mange er ikke klar over hvilken effekt en ventilationsrens kan have, samt hvilken skade et beskidt ventilationsanlæg kan foresage.

1. HOLD DINE MEDARBEJDERE KONCENTREREDE OG I GODT HELDBRED

Har du et beskidt ventilationsanlæg, vil luften som trænger ind til dig og dine medarbejdere være forurenet og beskidt. Det siger sig selv at hvis man dagligt indånder beskidt luft, så vil helbredet blive påvirket, hvilken kan være en irritationsfaktor for mange.

Er luften derimod frisk vil dette påvirke dig og dine medarbejdere positivt:

  • Færre sygedage
  • Bedre koncentration
  • Bedre stemning
  • Mindre stress
  • Mindre risiko for astma

2. SØRG FOR AT ALTING FUNGERER OPTIMALT PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Der er intet værre end at møde på arbejde, og føle sig irriteret over at alting ikke virker som det skal. Det kan være alt fra dårligt internet, til et dårligt indeklima. I dette tilfælde kan vi hjælpe dig, med at sørge for at indeklimaet er i top. Det kan være en stressfaktor for mange, at føle alting ikke fungerer optimalt

3. STØV AVLER STØV

Mange er ikke klar over det, men en støvet og fugtig bygning kan ofte rumme husmiden “Glycyphagus domesticus” som i de fleste tilfælde lever sådanne steder i et hvilestadie. Det farlige ved disse husmider er at de ofte skifter hud, hvilke frigører en masse partikler i luften som vi indånder. Flere undersøgelser viser at det er når husmiderne skifter hud, at langt de fleste mennesker har risiko for at få astma.

Har du brug for hjælp til at sikre dit indeklima?

Få et tilbud på ventilationsrens her

Du kan også læse om hvordan en ordentlig ventilation er vigtigt i hjemme.

Læs mere om boligventilation her

Send os en besked til højre→ eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.


A2vent er et ventilationsfirma, som leverer, monterer, dimensionerer og servicerer ventilationsløsninger af høj kvalitet.