Skip to main content

INDUSTRIVENTILATION OG INDUSTRIUDSUGNING

Udluftningssystemer til industrien

A2vent er specialiseret i industriventilation og leverer ventilationsløsninger og udluftningssystemer til industrivirksomheder – altid med fuldt fokus på driftssikkerhed og energioptimering

Skriv til os i kontaktformularen, eller ring på 71 74 74 73
for et tilbud på en skræddersyet ventilationsløsning
til din virksomhed.

INDUSTRIVENTILATION TIL ALLE BRANCHER OG BEHOV Gennemafprøvede og skræddersyede moduler

Som ventilationsfirma har vi mange års erfaring med ventilationsanlæg og udsugning til erhverv – og industrien er ingen undtagelse. 

Med vores mangeårige erfaring med industriventilation har vi stor ekspertise i at opbygge gennemafprøvede og skræddersyede moduler i designs, der gør det nemt at vedligeholde og servicere kritiske komponenter – uanset branche og behov.

Det betyder, at der stort ikke er den ventilationsløsning, vi ikke kan levere.

Vi kan blandt andet levere løsninger inden for:

  • Ventilation til kontorer
  • Ventilation til industri- og storkøkkener
  • Ventilation til autoværksteder
  • Ventilation til træindustrien
  • Ventilation til smedeværksteder – svejseudsugning
  • Ventilation til butikker
  • Ventilation til institutioner
  • Spånudsugning

Med vores erfaring med industriventilation er din virksomhed altid sikret professionel rådgivning og udførsel gennem hele processen – lige fra rådgivning, over projektering, montering og dimensionering til service og vedligeholdelse.

VENTILATIONSANLÆG TILPASSET DIN VIRKSOMHED Driftssikre ventilationsløsinger

I produktionsvirksomheder vil arbejdsprocesserne ofte være årsag til luftforurening. Det kan være processer som svejsning, slibning, maling, lakering, opvarmning og brug af kemiske produkter.

Disse processer kan påvirke medarbejdernes sundhed og trivsel. Derfor er et veldimensioneret ventilationsanlæg, som er tilpasset partikelkoncentrationen i din virksomheds produktion, en absolut nødvendighed.

Da vi hos A2vent sammensætter løsninger til mange brancher og behov, leverer vi også ventilationsanlæg af alle typer – dvs. både lav-, mellem- og højvakuum. Mellemvakuum benyttes for eksempel til mere fine partikeltyper som maling og pulverlakering, mens højvakuum benyttes til tungere partikler, som opstår i forbindelse med rengøring og mekaniske bearbejdningsprocesser som spåntagning.

Vi dog altid foretage en konkret vurdering af det konkrete ventilationsbehov. På den måde er din virksomhed sikret en driftssikker ventilationsløsning, der er tilpasset jeres behov.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

A2Vent er din erfarne leverandør af industriventilation

EFFEKTIV OG ENERGIBESPARENDE VENTILATION TIL ERHVERV
Høj kapacitet – minimalt forbrug

Industriventilation kan medføre et stort energiforbrug, som belaster både miljø og økonomi. Ventilationsanlæg i industrien skal som regel transportere store luftmængder, ligesom anlægget ofte suger luften fra opvarmede lokaler direkte ud i det fri. Det medfører varmetab og ressourcespild.

Effektivitet og energibesparelse behøver dog ikke at være hinandens modsætninger. Det er for eksempel muligt at genanvende varmen fra den udsugede luft ved hjælp af et genvindingsanlæg. Derudover vil korrekt dimensionering af komponenterne, så de passer til lokalernes størrelse, partikelkoncentration og andre faktorer, bidrage til en energi- og omkostningseffektiv ventilationsløsning.

Hos A2vent er din virksomhed med andre ord sikret en både effektiv og energibesparende ventilationsløsning hos, der imødekommer Arbejdstilsynets krav og regler til luftkvaliteten på arbejdspladser.