Industriventilation og industriudsugning

A2vent er specialiseret i industriventilation og leverer ventilationsløsninger til industrivirksomheder – altid med fuldt fokus på driftssikkerhed og energioptimering. Scroll ned, og læs mere, eller kontakt os for et tilbud ↓

Skriv til os i kontaktformularen, eller ring på 71 74 74 73
for et tilbud på en skræddersyet ventilationsløsning
til din virksomhed.

Modtag et
uforpligtende opkald
Vi leverer blandt andet følgende former for industriventilation
A2Vent monterer industriventilation til alle brancher og behov.

Procesudsugning

Vi leverer procesudsugning fra blandt andet svejsning, sandblæsning, slibning og andre processer, som udsætter ansatte for høj partikelkoncentration.

Vi er specialister i ventilationsanlæg til industrien

Storkøkkener

A2vent leverer professionelle udsugningsanlæg til restauranter og storkøkkener, hvor stegeos og høje temperaturer og forringer luftkvaliteten.

Industriventilation sikrer et sundt arbejdsmiljø.

Værksteder

Vi leverer ventilationsløsninger til værksteder, hvor metalpartikler, udstødningsgasser, benzindampe, og andre kemikalier har skadelig effekt på medarbejdernes helbred. 

Industriventilation til alle brancher og behov

Vi har mange års erfaring med ventilationsanlæg til erhverv – og industrien er ingen undtagelse. 

Med vores mangeårige erfaring med industriventilation har vi stor ekspertise i at opbygge gennemafprøvede og skræddersyede moduler i designs, der gør det nemt at vedligeholde og servicere kritiske komponenter – uanset branche og behov.

Det betyder, at der stort ikke er den ventilationsløsning, vi ikke kan levere.

Vi kan blandt andet levere løsninger inden for:

  • Ventilation til kontorer
  • Ventilation til industri- og storkøkkener
  • Ventilation til autoværksteder
  • Ventilation til træindustrien
  • Ventilation til smedeværksteder
  • Ventilation til butikker
  • Ventilation til institutioner

Med vores erfaring med industriventilation er din virksomhed altid sikret professionel rådgivning og udførsel gennem hele processen – lige fra rådgivning, over projektering, montering og dimensionering til service og vedligeholdelse.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Ventilationsanlæg tilpasset din virksomheds behov

I produktionsvirksomheder vil arbejdsprocesserne ofte være årsag til luftforurening. Det kan være processer som svejsning, slibning, maling, lakering, opvarmning og brug af kemiske produkter.

Disse processer kan påvirke medarbejdernes sundhed og trivsel. Derfor er et veldimensioneret ventilationsanlæg, som er tilpasset partikelkoncentrationen i din virksomheds produktion, en absolut nødvendighed.

Da vi hos A2vent sammensætter løsninger til mange brancher og behov, leverer vi også ventilationsanlæg af alle typer – dvs. både lav-, mellem- og højvakuum. Mellemvakuum benyttes for eksempel til mere fine partikeltyper som maling og pulverlakering, mens højvakuum benyttes til tungere partikler, som opstår i forbindelse med rengøring og mekaniske bearbejdningsprocesser som spåntagning.

Vi dog altid foretage en konkret vurdering af det konkrete ventilationsbehov. På den måde er din virksomhed sikret en driftssikker ventilationsløsning, der er tilpasset jeres behov.

Effektiv og energibesparende ventilation til erhverv

Industriventilation kan medføre et stort energiforbrug, som belaster både miljø og økonomi. Ventilationsanlæg i industrien skal som regel transportere store luftmængder, ligesom anlægget ofte suger luften fra opvarmede lokaler direkte ud i det fri. Det medfører varmetab og ressourcespild.

Effektivitet og energibesparelse behøver dog ikke at være hinandens modsætninger. Det er for eksempel muligt at genanvende varmen fra den udsugede luft ved hjælp af et genvindingsanlæg. Derudover vil korrekt dimensionering af komponenterne, så de passer til lokalernes størrelse, partikelkoncentration og andre faktorer, bidrage til en energi- og omkostningseffektiv ventilationsløsning.

Hos A2vent er din virksomhed med andre ord sikret en både effektiv og energibesparende ventilationsløsning hos, der imødekommer Arbejdstilsynets krav og regler til luftkvaliteten på arbejdspladser.

Kontakt os for et tilbud på industriventilation

Vil din virksomhed modtage et uforpligtende tilbud på montering eller optimering af industriventilation eller procesudsugning? Så kontakt A2vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.