KØKKENVENTILATION UDSUGNING TIL
KØKKEN OG RESTAURANT

A2vent leverer professionelle udsugningsanlæg til restauranter og storkøkkener – løsninger, der beskytter både køkkenpersonale og spisende gæster mod stegeos, høje temperaturer og forringet luftkvalitet. Det sikrer, at din virksomhed altid lever op til de skrappe krav til ventilation og udsugning i køkkener i restaurations- og kantinebranchen.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om omsugning til køkken

Modtag et
uforpligtende opkald

Ventilationsanlæg og udsugning til det professionelle køkken

I industri- og storkøkkener produceres der store mængder stegeos og kondens. Det medfører en stigning i rumtemperaturen, en forringelse af luftkvaliteten og lugtgener – til gene for både ansatte og gæster. Derfor stiller arbejdstilsynet høje krav til proces- og komfortventilation.

A2Vent har i mange år leveret professionelle ventilationsløsninger til en bred vifte af brancher – herunder restaurations- og kantinebranchen. Dermed kan vi også levere professionel proces- og komfortventilation samt genvindingsanlæg til storkøkkener, kantiner, restauranter og andre industrikøkkener.

Derudover tilbyder vi service og ventilationsrens.

Dermed er din virksomhed sikret:

  • Et optimalt dimensioneret procesventilation
  • Tilførsel af erstatningsluft svarende til den udsugede mængde
  • At den udsugede luft ikke recirkuleres i rummet
  • At den friske indblæsningsluft ikke forurenes ved varmegenvinding
  • At kanalsystemets udformning sikrer en tilstrækkelig lufthastighed til at transportere forureningen gennem hele kanalsystemet
  • At ventilationsanlæggets indretning og placering sikrer, at støj fra anlægget som udgangspunkt er mindst 10 dB(A) lavere end baggrundsstøjen
  • At anlægget leveres indkørt med måleresultater, der dokumenterer anlæggets effektivitet
  • Løbende service, vedligeholdelse og rens, der sikrer et optimalt fungerende anlæg

Sagt med andre ord: Med A2vent som din leverandør af køkkenudsugning er din virksomhed sikret en løsning, der lever op til alle gældende krav til proces- og komfortventilation i industrikøkkener.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Skræddersyet udsugning til køkkenet

Med vores mange års erfaring kan vi løse alle behov for professionel køkkenventilation, ligesom vi er behjælpelige gennem hele processen – fra den indledende rådgivning og projektering til levering, montering, dimensionering samt service og vedligeholdelse.

På den måde får din virksomhed en løsning inden for udsugning til køkken, der imødekommer lige netop jeres behov.

Indhent et tilbud på ventilation og udsugning til køkken

Vi vil mere end gerne rådgive dig og din virksomhed om udsugning til køkken. Ring til os på 71 74 74 73, eller send en besked i vores kontaktformular.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.