Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

Storkøkken udsugning


I storkøkkener er det strengt nødvendigt med en pålidelig og effektiv udsugning.

Hos A2Vent er vi et hold af specialister indenfor ventilation – og storkøkken udsugning er naturligvis ingen undtagelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ventilationsløsning i et storkøkken? Eller har du behov for service eller reparation af den nuværende?

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 74 74 73 eller ved at benytte kontaktformularen til højre her på siden. →

Storkøkken udsugning

Derfor er det nødvendigt med storkøkken udsugning


Et godt indeklima er alfa og omega på alle arbejdspladser. På de fleste arbejdspladser vil et par daglige udluftninger dog kunne være med til at sikre medarbejdernes trivsel og sundhed.

I storkøkkener stiller forholdene dog helt andre og skrappere krav til ventilationen på grund af den konstante udvikling af røg, damp, varme og fedtos. For det udvikler sundhedsskadelige partikler, som på sigt kan føre til hovedpine, allergi, ubehag og andre gener hos de medarbejdere, der opholder sig i køkkenet hver dag.

Derfor kan du ikke komme udenom en effektiv og professionel løsning indenfor storkøkken udsugning, hvis du vil sikre dine medarbejderes trivsel.


Skræddersyet ventilation hos A2Vent


Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med at levere, lave og servicere ventilationsløsninger. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er med en skræddersyet udsugning i køkkenet.

Vælger du os som din leverandør af storkøkken udsugning, er du altid sikret en løsning, der matcher forholdene i lige netop din virksomheds køkken. Og du behøver selvfølgelig ikke bekymre dig om, hvorvidt vores løsninger lever op til gældende regler om ventilation.


Kontakt os for personlig rådgivning


Har du brug for rådgivning om udsugning og ventilation? Ønsker du et uforpligtende tilbud på skræddersyet storkøkken udsugning?

Ring til os på 71 74 74 73, eller send en besked i kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

praktisk info


Her ligger vi