GOD BOLIGVENTILATION
GIVER ET SUNDT INDEKLIMA

God boligventilation kan gøre en forskel for dit og din families helbred.
Vi bruger omkring 90 % af vores liv inden for.

Alligevel er 4 ud af 5 danskere for dårlige til at lufte ud i deres hjem.

Det resulterer i, at vi hver dag indånder luft, der ikke er sund for vores helbred.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

Hvilken luft skal du og din familie indånde?

Boligventilation handler ikke om at gøre det “ekstra” lækkert i dit hjem. Det handler faktisk om at gøre dit indeklima så sundt, som det burde være. Men hvad betyder egentligt “et sundt indeklima”, og hvad gør boligventilation for dig?

Det kan være svært at tage og føle på, på trods af, at det er rasende vigtigt for alle, der befinder sig i det. Vi kan i langt de fleste tilfælde ikke se med det blotte øje, om vores luft er usund eller ej.

Konsekvenserne ved et dårligt indeklima kan dog være alt fra: hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær til: fremprovokation af lidelser som lungegener, allergier og hjertekarsygdomme.

Det skyldes, at luften i vores hjem kan indeholde mikroorganismer, der gør os syge.

Et sundt indeklima er derimod renset for sundhedsskadelige partikler og bakterier. Derfor er det alfa og omega at sørge for et godt luftskifte i dit hjem.

Læs mere om årsager til og symptomer på et dårligt indeklima her.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Boligventilation vs. udluftning – Hvad er bedst?

Der er intet i vejen med almindelig udluftning, hvis vi husker at lufte ud hyppigt nok. Problemet er bare, at du skal lufte ud i 10 minutter hver anden time hver dag for at opnå den luftkvalitet, som er tilstrækkelig sund for dit og din families helbred.

Det er omstændigt, og det er derfor, at langt fra de fleste danskere får luftet nok ud.

Samtidig kan almindelig udluftning både give træk, lukke bilos ind og give store udsving i temperaturen fra rum til rum. Det kan særligt mærkes på varmeregningen i de kolde måneder.

Boligventilation gør det hele et hak lettere.

Med mekanisk boligventilation renses luften konstant og mere effektivt. Et ventilationsanlæg til boligen sørger samtidig for at give alle rummene i dit hjem ens og behagelig temperatur. Det er væsentligt for velværen i dit hjem.

Hvilken boligventilation skal du vælge?

For at få et bedre og rent klima i din bolig  uden fugt eller skimmelsvamp er boligventilation altafgørende. Boliger bliver i dag bygget tættere og tættere. Det er godt for energiforbruget, men knap så godt for indeklimaet i den enkelte bolig.

Eksempelvis bliver det vanskeligere at fjerne fugt, hvilket giver mulighed for dannelse af skimmelsvamp. Det er ikke kun bygningerne det går udover, men faktisk også dit helbred. Derfor bør du overveje ventilation i din bolig - men hvad skal du vælge? 

Der findes forskellige typer af ventilation til din bolig - f.eks. boligventilationsanlæg eller en varmepumpe. 

Et boligventilationsanlæg giver dig et optimalt indeklima ved at ventilere luften i din bolig og dermed mindsker risikoen for fugt. Anlægget kan benyttes med alle opvarmningsmetoder i hjemmet. 

En boligventilationsvarmepumpe er derimod en totalløsning. Den genbruger varmeenergien, hvilket giver dig både rumvarme og varmt brugsvand - hvilket faktisk giver dig en billigere varmeregning.. Den sørger ligeledes for ventilering og affugtning af boligen, og dermed forebygger evt. skimmelsvamp.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.
Hvad siger vores kunder om os?
A2Vent
4.3
Baseret på 3 anmeldelser
(Translated by Google) Good cake(Original)God kage
Mickey T.
(Translated by Google) Super service and a good result after the work done by A2Vent. Great praise from here!(Original)Super service og et godt resultat efter det arbejde, som A2Vent udførte. Stor ros herfra!
Henning J.