Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

Komfortventilation gavner indeklimaet


Et godt og sundt indeklima er ikke bare behageligt. Det gavner også medarbejdernes trivsel og sundhed og medvirker dermed til færre sygedage. For et dårligt indeklima er ofte medvirkende årsag til hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Så derfor kan et dårligt indeklima, også være dårligt for din forretning, hvis du ikke har investeret i komfortventilation. Ved at gøre indeklimaet bedre, kan du tjene flere penge, fordi du forbedrer medarbejdernes præstationsevne.

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med at etablere løsninger inden for professionel komfortventilation på kontorer, institutioner, laboratorier, sygehuse, skoler, hoteller, restauranter, skibe, varehuse og butikscentre og mange andre steder, hvor mange mennesker færdes hver dag. Vi kan altså lave løsninger til alle former for virksomheder/institutioner. Ved du allerede nu, at du har brug for professionl komfortventilation? Så kan du kontakte A2vent på tlf. 71 74 74 73 – Vil du vide mere om komfortventilation, kan du læse mere nedenfor.

Udluftning kontra ventilation

Vi har årelang erfaring med at etablere alle former for komfortventilation – fra det mindste ventilationsanlæg til store komplicerede systemer.

Et godt indeklima kommer ikke bare af sig selv. Og almindelig udluftning er ikke den bedste løsning. Det kan give problemer med træk, for høj varme nogle steder og kulde andre steder osv. Det kan være til gene for dine medarbejdere, og gå udover produktiviteten. Derudover er det svært at opnå den nødvendige luftudskiftning ved almindelig udluftning. En langt bedre og mere stabil løsning får man ved at etablere et mekanisk ventilationsanlæg, som kan udskifte luften oftere og på en effektiv måde.

Mekanisk komfortventilation sørger for en ensartet og behagelig temperatur og luft overalt i rummet. Og man får dermed det bedste indeklima for alle, der opholder sig i rummet. Dine medarbejdere vil takke dig!

Et godt ventilationsanlæg er naturligvis støjsvagt, så man ikke bemærker, at ventilationen kører. Og så er der i langt de fleste tilfælde penge at spare på el- og varmeregningen med et velkørende ventilationsanlæg, fordi varmen og ventilationen konstant er tilpasset behovet i rummet, så der ikke bruges for meget, men heller ikke for lidt. Hvis man sammenlægger de besparelser med den øgede produktivitet hos medarbejderne, vil en investering i et ventilationsanlæg ofte blive en rigtig god investering.

En skræddersyet ventilationsløsning

Vi har årelang erfaring med at etablere alle former for komfortventilation – fra det mindste ventilationsanlæg til store komplicerede systemer.

Når vi skal etablere komfortventilation, sørger vi naturligvis altid for at skræddersy løsningen til den enkelte kunde, så ventilationen passer til det aktuelle behov, rummets størrelse og funktion.

Komfortventilation

Få et tilbud på bedre indeklima

Vil du høre mere om, hvad komfortventilation kan gøre for dit indeklima, så kontakt A2Vent på tlf. 71 74 74 73 og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi arbejder i hele Danmark med udgangspunkt i vores kontor i Køge.

Vi udfører også service af ventilationsanlæg

praktisk info


Her ligger vi