Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

ventilationsrens sikrer et optimalt ventilationsanlæg


Et ventilationsanlæg skal efterses, serviceres og renses med passende mellemrum, hvis du vil sikre, at det kører optimalt hele tiden. Regelmæssige serviceeftersyn med rensning af ventilationskanaler, inklusive rensning af ventilationsanlægget, mindsker risikoen for pludselige driftsstop og unødvendig slitage på anlægget. Og det sikrer, at anlægget kører så energirigtigt som muligt.

vi er specialister i ventilationsrens

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele.

Men selv om anlægget kører helt, som det skal, og der ikke er noget, der skal skiftes ud eller repareres, er det nødvendigt at rense filtre og ventilationskanaler med jævne mellemrum, så anlægget fortsat kører optimalt.

pas på støv, skidt og fedt

Både filtrene og hele kanalsystemet skal renses grundigt igennem, så støv, skidt og fedt fjernes. Beskidte filtre og kanaler betyder nemlig, at ventilationsanlægget kører på nedsat kraft. Anlægget kører ikke helt, som det skal, og energiforbruget øges.

Derudover danner beskidte filtre og kanaler også grobund for bakterier og skimmelsvamp. Og endelig betyder støv og fedt i filtre og kanaler en øget brand- og eksplosionsrisiko.

Læs også 3 gode grunde til at foretage en ventilationsrensning

fast aftale om service og ventilationsrens

A2Vent kan tilbyde en fast aftale med serviceeftersyn og rensning af dit ventilationsanlæg, hvad enten anlægget er gammelt eller nyt. Så sørger vi for at efterse anlægget med passende intervaller. Og du får selvfølgelig hver gang en statusrapport med fotodokumentation, så du kan følge med i, hvordan dit anlæg kører.

Vi tager os af ventilationsrens af både små og store anlæg. Store industrianlæg kan typisk renses inden for normal arbejdstid, mens produktionen stadig kører. Men er der behov for det, kommer vi gerne uden for normal arbejdstid.

Kontakt A2Vent på tlf. 71 74 74 73, hvis du vil høre mere om mulighederne for ventilationsrens af dit ventilationsanlæg – eller skriv til os med dine spørgsmål. Vi dækkker hele Danmark.

Vil du gerne vide hvordan vi udfører vores arbejde? Læs med her.

praktisk info


Her ligger vi