Genvex service

Hos A2Vent kan du lave en fast Genvex service aftale. Det betyder, at vi på fast basis tilser dit ventilationsanlæg og sørger for, at det altid fungerer, som det skal. Regulære eftersyn er vigtige, hvis unødvendig slitage og pludselige driftsstop skal undgås.

Vil du høre mere om, hvad en serviceaftale hos A2vent indebærer, er du velkommen til at give os et kald eller udfylde kontaktformularen til højre. Så ringer vi dig op, så hurtigt vi kan.

Mangler du svar på dine spørgsmål? Giv os et kald på tlf. 71 74 74 73 eller en besked i kontaktformularen

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

Hvorfor er Genvex filterskift vigtigt?

For at få det sundeste og bedste indeklima, er det nødvendigt, at et mekanisk ventilationsanlæg er tændt 24/7. Derfor kan det heller ikke undgås, at filteret en gang imellem skal rengøres. Der samler sig nemlig både støv, fedt, og skidt i det filter, som renser luften. Bliver disse ikke fjernet kan det have konsekvenser for anlæggets levetid. 

Vi sørger for det hele

Hos A2Vent har vi rigtig god erfaring med kunder der har en service aftale med os. I en travl dagligdag, enten privat eller på en arbejdsplads, er rengøring og genvex filterskift ikke det første på to-do listen. Når du har indgået en serviceaftale med os, behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse. Vi kontakter automatisk dig så snart, det er ved at være tid til det næste eftersyn.

LÆS OGSÅ: Genvex anlæg

Genvex filterskift
Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Dét får du med A2vent’s ventilationsservice:

  • Rengøring og udskiftning af filtre
  • Reparation af eventuelle fejl
  • Måling af temperatur, støjniveau og luft
  • Rengøring af rør 
  • Generelt tjek af funktionalitet

Derudover ved vi, at uheldet ofte sker på skæve tidspunkter af døgnet. Derfor har vi døgnservice, så du ved, at du altid kan få hjælp fra en af vores specialister uanset, hvad uret siger. 

Vil du høre mere om din mulighed for en fast genvex service aftale, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 71 74 74 73 eller udfylde kontaktformularen øverst til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

LÆS OGSÅ: Industriventilation

Genvex service på Sjælland? – A2Vent står klar

Hos A2Vent er vi specialister i ventilationsanlæg, og har mere end 20 års erfaring. Vi har beliggenhed i Køge, men har kunder rundt på hele Sjælland. Uanset om dit anlæg er nyt eller gammelt – installeret af os eller et andet firma, kan vi lave en aftale om jævnligt eftersyn. 

Vi er autoriseret Genvex samarbejdspartner, hvilket er din forsikring for, at hvad end vi foretager os ved dit ventilationsanlæg, er det altid originale dele, der bliver brugt.

Giv os et kald og hør mere om Genvex filterskift

Hvad end du ønsker få lavet en fast serviceaftale med os, eller bare vil have dit ventilationsanlæg tilset, er du velkommen til at give os et kald. Vi kan enten kontaktes på tlf. 71 74 74 73 eller mail info@a2vent.dk.

Genvex service