Skip to main content

VENTILATIONSSERVICE –
SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG

Regelmæssige serviceeftersyn

Har du brug for ventilationsservice. Få service af ventilation i høj kvalitet. Ring til os på 71 74 74 73 og få et tilbud.

Ved at rense luften i din bolig eller virksomhed, sørger du for, at indeklimaet har den kvalitet og sundhedsstandard, den skal have.

Det betyder bl.a., at du mindsker risikoen for, at du, din familie eller medarbejdere får hovedpine, nakkeproblemer eller udvikler astma, allergier eller luftvejssygdomme.

Derfor er regelmæssige serviceeftersyn af din ventilation alfa og omega. Serviceeftersynet har til formål at vedligeholde anlægget og forebygge eventuelle skader.

GRUNDIG SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG

A2Vent er ventilationsfirma bestående af et dedikeret hold af eksperter inden for ventilation. Vi har arbejdet med ventilation i over 20 år, og brænder for det. Derfor ved vi også, hvad god service af ventilation er.

Med vores ventilationsservice får du:

  • Rengøring af ventilationskanaler og filtre
  • Fejlfinding og reparation af fejl og mangler
  • Måling af tryk, lyd, partikler, luft og temperatur
  • Udskiftning af dele, der trænger til det
  • Udskiftning af filtre
  • Renholdelse af rør
  • Tjek af, om alle mekaniske dele opretholder anlæggets ydelse og funktion
  • Hastighedsregulering af ventilator

Når vi er færdige med service af dit anlæg, får du altid en tilbagemelding fra os. Du behøver derfor ikke at skænke dit ventilationsanlæg en eneste tanke længere, hvis du har booket en serviceaftale med os.

Med service af dit anlæg sørger vi for, at din ventilation altid fungerer fejlfrit, og at det bruger minimum energiforbrug.

Hør mere om vores serviceaftaler på eller stil dine spørgsmål i kontaktformularen.

Klik her for at læse mere om boligventilation

DERFOR ER VENTILATIONSSERVICE VIGTIGT

Det er selvfølgelig rart at forstå, hvorfor man egentlig skal kaste penge efter service af sit anlæg. Er det virkelig nødvendigt? Og kan det ikke fungere uden?

Svaret er et rungende JA til nødvendighed. Og er rungende NEJ til, at det ikke bare kan fungere uden.

Et anlæg består af både rør, kanaler, filtre, adskillige ventilatorer og andre smådele. Det er et kompliceret apparat, hvor alle dele skal fungere optimalt, for at du får det maksimale udbytte ud af ventilationsanlægget. Alle delene har derfor behov for at blive renset og udskiftet løbende.

Kun med løbende sundhedstjek, kan du forebygge driftsstop, nedbrud og unødvendig slitage, der kan forkorte anlæggets levetid.

Vi er altid interesseret i at hjælpe dig, hvad end du ønsker rådgivning, vil booke service af din ventilation med det samme, eller overvejer at anskaffe dig et ventilationsanlæg.

Ring til os og få en snak på 71 74 74 73 eller smid os en besked i kontaktformularen ude til højre.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

DRIFTSSTOP AF VENTILATIONSANLÆG

Det kan være svært at gennemskue, hvornår ens ventilation trænger til service og en kærlig hånd. Det resulterer nogle gange i, at dit anlæg bryder sammen. 

Vi er klar til at køre ud til dig, hvis uheldet er ude, og du har brug for ventilationsservice. Ring til vores døgnvagt på : 60 19 82 92, hvis dit anlæg er brudt sammen udenfor vores normale arbejdstid.

Hør mere om A2vents service af ventilation på 71 74 74 73. Vi skræddersyr serviceaftaler efter dit behov – og du slipper for at tænke på din ventilation.

Vi servicerer alle anlæg, hvad end dit anlæg er ældre end dig selv, eller helt nyanskaffet.