service af ventilationsanlæg

Få service af ventilation i høj kvalitet. Ring til os på 71 74 74 73 og få et tilbud.

Ved at rense luften i din bolig eller virksomhed, sørger du for, at indeklimaet har den kvalitet og sundhedsstandard, den skal have.

Det betyder bl.a., at du mindsker risikoen for, at du, din familie eller medarbejdere får hovedpine, nakkeproblemer eller udvikler astma, allergier eller luftvejssygdomme.

Derfor er regelmæssige serviceeftersyn af din ventilation alfa og omega. Serviceeftersynet har til formål at vedligeholde anlægget og forebygge eventuelle skader.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

Grundig service af ventilationsanlæg

A2Vent er ventilationsfirma bestående af et dedikeret hold af eksperter inden for ventilation. Vi har arbejdet med ventilation i over 20 år, og brænder for det. Derfor ved vi også, hvad god service af ventilation er.

Med vores service af ventilation, får du:

  • Rengøring af ventilationskanaler og filtre
  • Fejlfinding og reparation af fejl og mangler
  • Måling af tryk, lyd, partikler, luft og temperatur
  • Udskiftning af dele, der trænger til det
  • Udskiftning af filtre
  • Renholdelse af rør
  • Tjek af, om alle mekaniske dele opretholder anlæggets ydelse og funktion
  • Hastighedsregulering af ventilator

Når vi er færdige med service af dit anlæg, får du altid en tilbagemelding fra os. Du behøver derfor ikke at skænke dit ventilationsanlæg en eneste tanke længere, hvis du har booket en serviceaftale med os.

Med service af dit anlæg sørger vi for, at din ventilation altid fungerer fejlfrit, og at det bruger minimum energiforbrug.

Hør mere om vores serviceaftaler på eller stil dine spørgsmål i kontaktformularen.

Klik her for at læse mere om boligventilation

Service-af-ventilation
Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

hvorfor skal dit ventilationsanlæg løbende tjekkes?

Det er selvfølgelig rart at forstå, hvorfor man egentlig skal kaste penge efter service af sit anlæg. Er det virkelig nødvendigt? Og kan det ikke fungere uden?

Svaret er et rungende JA til nødvendighed. Og er rungende NEJ til, at det ikke bare kan fungere uden.

Et anlæg består af både rør, kanaler, filtre, adskillige ventilatorer og andre smådele. Det er et kompliceret apparat, hvor alle dele skal fungere optimalt, for at du får det maksimale udbytte ud af ventilationsanlægget. Alle delene har derfor behov for at blive renset og udskiftet løbende.

Kun med løbende sundhedstjek, kan du forebygge driftsstop, nedbrud og unødvendig slitage, der kan forkorte anlæggets levetid.

Vi er altid interesseret i at hjælpe dig, hvad end du ønsker rådgivning, vil booke service af din ventilation med det samme, eller overvejer at anskaffe dig et ventilationsanlæg.

Ring til os og få en snak på 71 74 74 73 eller smid os en besked i kontaktformularen ude til højre.

driftsstop af ventilationsanlæg

Det kan være svært at gennemskue, hvornår ens ventilation trænger til service og en kærlig hånd. Det resulterer nogle gange i, at dit anlæg bryder sammen. Service af ventilation

Vi er klar til at køre ud til dig, hvis uheldet er ude. Ring til vores døgnvagt på : 60 19 82 92, hvis dit anlæg er brudt sammen udenfor vores normale arbejdstid.

Hør mere om A2vents service af ventilation på 71 74 74 73. Vi skræddersyr serviceaftaler efter dit behov – og du slipper for at tænke på din ventilation.

Vi servicerer alle anlæg, hvad end dit anlæg er ældre end dig selv, eller helt nyanskaffet.

Skal vi servicere dit ventilationsanlæg?

Ønsker du eller din virksomhed grundig service af et ventilationsanlæg? Så kontakt A2Vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk.

Vi har hovedsæde i Køge tæt på København. Herfra arbejder vi i hele landet med ventilationsløsninger af høj kvalitet.

A2Vent er et team af professionelle ventilationseksperter, der brænder for dét, vi laver. Vi arbejder med alle typer ventilationsanlæg, og dit behov er altid omdrejningspunktet for vores arbejde.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
Industriventilation

IndustriVENTILATION

A2Vent tilbyder professionelle løsninger indenfor industriventilation – løsninger, der lever op til alle gældende krav til udluftning og ventilation i industrien.

bolig-ventilation

BOLIGVENTILATION

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier.
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.