Skip to main content

RÅDGIVNING OM VENTILATION

A2vent tilbyder kompetent og professionel rådgivning om ventilation. Kontakt os i dag for en snak om en ventilationsløsning, der matcher lige netop dine behov.

FÅ RÅDGIVNING OM VENTILATION HOS A2VENT

Hos A2Vent bliver du mødt af erfarne montører med mange års erfaring med projektering, montering, dimensionering og servicering af ventilationsanlæg til erhverv og private – både til komfortventilation og procesventilation.

Det giver os de bedste forudsætninger for at rådgive dig eller din virksomhed – og de bedste betingelser for en ventilationsløsning, der imødekommer lige netop dine behov og ønsker.

Vi kan blandt andet rådgive om følgende former for ventilation:


Vi sidder klar til at rådgive dig på

DINE FORDELE VED AT VÆLGE A2VENT

Når du vælger A2Vent til at rådgive dig om og montere dine ventilationsløsninger, er du altid sikret følgende fordele:

RÅDGIVNING FRA START TIL SLUT

Grundig indledende rådgivning er en afgørende forudsætning for enhver ventilationsløsning. Som kunde hos A2Vent bliver du derfor altid rådgivet grundigt – ligesom du selvfølgelig også er sikret en korrekt dimensionering og montering. Vi er med andre ord med dig i hele processen.

VI FORSTÅR DINE BEHOV – OG LØSER DEM

A2Vent har en størrelse, hvor du ikke bare er endnu en kunde i rækken. Men vi er samtidig også tilpas store til at kunne håndtere selv større projekter. På den måde er du sikret, at der bliver taget godt hånd om dine behov.

ERFARING FRA MANGE BRANCHER

Ventilation er ikke er bare ventilation. Der er for eksempel stor forskel på, om vi installerer komfortventilation i en bolig eller på et kontor, eller om vi installerer procesventilation til et autoværksted eller en produktionsvirksomhed, hvor partikelkoncentration stiller helt andre krav til dimensioneringen.

VI HAR BLANDT ANDET ERFARING MED AT RÅDGIVE OM VENTILATION TIL:

Det brede udvalg af brancher og behov betyder også, at vi er vant til at tænke både kreativt og konstruktivt – netop fordi hver eneste opgave er forskellig fra den sidste. Derfor kan vi også altid tilbyde rådgivning om en optimal ventilationsløsning – uanset behov og branche.

ET BEDRE INDEKLIMA OG ARBEJDSMILJØ

Du skal føle dig godt tilpas på din arbejdsplads og i dit hjem – og ikke mindst opholde dig i fysiske rammer, som ikke gør dig syg. Det indebærer blandt andet, at luftkvaliteten er sund, at luftfugtigheden er optimal, og at temperaturen er behagelig.

Om det så er i parcelhuset, på kontoret eller i produktionshallen – ventilation spiller en vigtig rolle for både arbejdsglæde og generelt velvære

MINIMALT ENERGISPILD OG STABILT INDEKLIMA ÅRET RUNDT

Effektiv ventilation handler ikke kun om at skabe et sundt indeklima – men også om at skabe en bæredygtig energibalance i bygningen. Med et genvindingsanlæg genbruger du den udsugede luft til opvarmning. På den måde er ventilation også med til at sikre et minimalt energispild.

Hos A2Vent kan vi rådgive dig om valg af en ventilationsløsning, der kan holde dine driftsomkostninger nede – og ikke mindst sikre et stabilt indeklima året rundt, hvor energiforbruget er tilpasset til tid på døgnet, årstiden og vejret.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

RÅDGIVNING OM VENTILATION I NYBYG

Nybyggeri er godt isoleret – ofte så godt, at fugt og partikler har svært ved at undslippe. Det øger risikoen for skimmelsvamp og dårligt indeklima. Et ventilationsanlæg er derfor en vigtig bestanddel af ethvert nybyggeri.

A2Vent tilbyder rådgivning om ventilation i nybyg, så lokalerne skaber sunde rammer for kommende beboere eller medarbejdere.