Skip to main content

SPÅNUDSUGNING
Effektiv udsugning af træspåner og træstøv

Skal vi hjælpe din virksomhed med at skabe bedre arbejdsforhold ved at bortsuge træspåner og træstøv? A2Vent leverer spånudsugningsanlæg til industri, institutioner og skoler – altid med fokus på driftsikkerhed og energioptimering.

Vi er et ventilationsfirma, der leverer professionelle ventilationsløsninger til spånudsugning samt skræddersyede anlæg, der imødekommer din virksomheds behov.

SPÅNUDSUGNINGSANLÆG TILPASSET JERES BEHOV

Det mest optimale spånudsugningsanlæg er tilpasset den enkelte virksomheds behov og omstændigheder. Derfor skal der tages højde for driftstid, rørsystemer, type af materiale der skal opsuges, hvor meget anlægget skal rumme, lufthastigheden, hvor store afstande materialet skal transporteres m.m.

For at give den bedste rådgivning og opnå den mest effektive spånudsugning kræver det erfaring med ventilation. A2Vent har bred erfaring med industriventilation, og derfor er din virksomhed altid sikret professionel rådgivning og udførsel gennem hele processen.

Vi sørger for rådgivning, projektering, montering dimensionering samt efterfølgende service og vedligeholdelse.

HVILKE BRANCHER HAR BRUG FOR SPÅNUDSUGNING?

Spånudsugning er afgørende i flere forskellige brancher for at sikre et sundt arbejdsmiljø og effektiv håndtering af spåner og støv.

Nedenfor er nogle eksempler på brancher, hvor spånudsugning er særligt vigtigt:

  • Produktionsvirksomheder, der f.eks. producerer møbler, køkkener, døre, vinduer, gulve m.m.
  • Snedkerier
  • Træpladeindustrien
  • Savværker
  • Tekniske skoler

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

FEM VIGTIGE FORDELE

Ved et spånudsugningsanlæg fra A2Vent

Der er flere fordele ved at vælge et spånudsugningsanlæg fra A2Vent.

Grundig rådgivning

Med A2Vent som samarbejdspartner kan du forvente grundig rådgivning, så I får den rette ventilationsløsning, der er tilpasset jeres behov. Vi rådgiver om alle jeres muligheder og gennemgår de forskellige overvejelser, der er i forbindelse med spånudsugning, så i opnår det mest effektive resultat.

Høj driftsikkerhed

Driftsstop kan have direkte indflydelse på produktionen og dermed virksomhedens omsætning. Derfor er det alfa og omega, at udsugningsanlægget virker optimalt. Vores anlæg er af højeste kvalitet, ligesom vi med vores erfaring og grundige kvalitetssikring sikrer anlæg med høj driftssikkerhed.

Lave driftsomkostninger

For at minimere driftsomkostningerne bliver posefiltrene i anlæggene grundigt renset med trykluft. Hermed bliver vedligeholdelsesomkostninger holdt nede, og automatspjæld samt frekvensstyring sikrer, at der kun udsuges luft ved de aktive maskiner. På den måde bliver der kun udsuget den mængde luft, der er behov for, hvilket giver en stor energi- og økonomisk besparelse.

Høj effektivitet

Vores anlæg er udstyret med effektive filtre, der opfanger selv de mindste partikler. Således bliver spånudsugningen så effektiv som mulig, samtidigt med at der bruges et minimum af ressourcer.

Overholdelse af Arbejdstilsynets krav til udsugning

Spånudsugning skaber et sundere arbejdsmiljø for medarbejderne, og Arbejdstilsynet har nogle særlige krav og regler til luftkvaliteten på arbejdspladsen. Vores anlæg overholder naturligvis de gældende retningslinjer for punktudsugning.

INDHENT TILBUD
Uforpligtende tilbud på spånudsugning

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på montering eller optimering af spånudsugning til din virksomhed? Og vægter du energibesparende ventilation højt, der ikke går på kompromis med kvalitet og effektivitet?

Hos A2Vent er vi altid interesseret i at hjælpe dig, hvad end du ønsker rådgivning, vil booke service af din ventilation med det samme eller overvejer at anskaffe dig et ventilationsanlæg.

Kontakt os dag, og få et tilbud på et professionelt spånudsugningsanlæg.