Skip to main content

SVEJSEUDSUGNING

Ejer du en produktionsvirksomhed, der udleder svejse- og skærerøg? Hvis det er tilfældet, skal du have monteret et svejseudsugningsanlæg for at overholde alle sundhedskrav.

A2vent er et ventilationsfirma, der er specialister i effektive løsninger inden for svejseudsugning – altid med fokus på driftsikkerhed og energioptimering.

DRIFTSIKKER SVEJSEUDSUGNING TIL PRODUKTIONSVIRKSOMHEDER

Beskyt medarbejderne med effektiv svejseudsugning

I produktionsvirksomheder, der udleder svejse- og skærerøg, er risikoen for sundhedsfarlig forurening ekstra høj. Derfor er der særlige krav til punktudsugning – herunder svejseudsugning.

Ifølge Arbejdstilsynet skal enhver svejse- og skæreplads være ventileret med et svejseudsugningsanlæg. Dette er for at forhindre diverse sundhedsrisici, der er forbundet med ikke tilstrækkelig svejseudsugning.

Den farlige røg kan bl.a. medføre astma, bronkitis og kræft hos medarbejderne.

Ventilation og filtrering er de primære løsninger til at begrænse medarbejderes eksponering for svejserøg.

Røgen frembringes ved en termisk proces, som skaber en sky af suspenderede partikler i luften.

Når svejserøgen nedkøles, kommer partiklerne ned i medarbejdernes indåndingszone og bliver hermed skadelig.

Et korrekt designet svejseudsugningsanlæg sikrer medarbejdernes sundhed og hjælper med at overholde de gældende regler for svejseudsugning.

SVEJSEUDSUGNING TILPASSET JERES BEHOV

For et sundere arbejdsmiljø

Når man har med svejsning at gøre, er det vigtigt at sikre at røg, støv og gas fjernes direkte ved kilden, så forureningen ikke spredes. Med udgangspunkt i den individuelle virksomhed og dens behov vurderer vi, om der skal bruges udsugningshætte, sugearm eller udsugningsbord for at skabe det bedste resultat.

Hos A2vent leverer vi ventilationsløsninger til mange forskellige brancher, og derfor tilpasser vi også udsugningsanlæggene til de enkelte virksomheders behov. Et veldimensioneret ventilationsanlæg, der er afstemt partikelkoncentrationen i din virksomhed, er en absolut nødvendighed.

Der er brug for et udsugningsanlæg med højvakuum, når man har at gøre med tungere partikler, der opstår i forbindelse med mekaniske bearbejdningsprocesser, herunder svejsning.

Vi vil dog altid foretage en konkret vurdering af jeres individuelle ventilationsbehov, så i er sikret den mest optimale svejseudsugning tilpasset jer. Herudover sørger vi naturligvis for at sikre en effektiv og energioptimeret industriventilation, der imødekommer Arbejdstilsynets krav og regler til luftkvaliteten på arbejdspladser.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

SOM KUNDE HOS A2VENT FÅR DU:

  • Omhyggelig rådgivning i tilbudsfasen
  • Dimensionering af kritiske komponenter
  • Energioptimerede og driftsikre ventilationsanlæg
  • Effektive, driftsikre og støjfri ventilationsløsningeR
  • Fleksible løsninger der imødekommer Arbejdstilsynets krav og regler
  • En professionel partner med forståelse for din branche og behov
  • Levering til aftalt tid
  • Forsikret udførsel

TILBUD PÅ SVEJSEUDSUGNING

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på montering eller optimering af svejseudsugning til din virksomhed? Og vægter du energibesparende ventilation højt, der ikke går på kompromis med kvalitet og effektivitet?

Hos A2Vent er vi altid interesseret i at hjælpe dig, hvad end du ønsker rådgivning, vil booke service af din ventilation med det samme eller overvejer at anskaffe dig et ventilationsanlæg.

Kontakt A2Vent i dag for et tilbud på et professionelt svejseudsugningsanlæg.