Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

Udsugning


På en helt almindelig dag, er chancen for, at vi alle sammen, sover, laver mad og bader, meget stor. Tilmed er det aktiviteter, vi som oftest foretager os indendørs.

Det er desværre kun et udpluk af ting, der kan gøre indeklimaet i vores bolig utrolig dårligt, og det er sjældent, at almindelig udluftning eller emhætte er løsningen. 

God udsugning er derfor vigtigere end du tror, og kan gøre indeklimaet i dit hjem og arbejdsplads væsentlig bedre.

Hos A2Vent, er vi eksperter i både boligventilation og komfortventilation, så står du og mangler gode råd, eller guidance i forbindelse med udsugning af enten din virksomhed eller hjem, så ring på tlf. 89 88 32 69 eller send en mail til info@a2vent.dk.

Hvorfor er udsugning på arbejdspladsen og i hjemmet så vigtigt?

90 % af vores dag opholder vi os indenfor. Om det er, når vi arbejder, sover eller bare er hjemme. Særligt i rum som køkken og badeværelse er luften udsat for partikler og høj luftfugtighed, der kan være sundhedsskadelige at indånde.

Undgå træthed hovedpine og skimmelsvamp
For høj luftfugtighed og CO2-koncentration, kan nemlig give træthed, hovedpine, og i værste fald, skimmelsvamp.

Bedre indeklima for allergikere
For folk med allergi betyder indeklimaet særligt meget. Støvmider og andre partikler kan være et kæmpe problem, og nogle gange er almindelig udluftning desværre ikke nok.

For at luften inden døre er optimal, kræver det, at der bliver luftet ud 3 gange om dagen af 10 min. Det er ikke altid, at hverken tiden eller årstiden er til det. En stærk udsugning er i tilfælde som disse, en holdbar løsning, der sikrer dig optimal udluftning året rundt.

Arbejdsmiljøet bliver sundere
Det er ikke kun i hjemmet, at udsugning er vigtig for den enkeltes ve og vel. Den gennemsnitlige dansker arbejder omkring 39,4 timer, på en uge, hvilket betyder, at de personer, som arbejder på et kontor eller en produktion, ca. opholder sig 8 timer dagligt i samme rum.

Hvis indeklimaet er dårligt, kan det derfor ikke mindst have stor betydning for medarbejderes arbejdsindsats, men også deres helbred.

Hos A2Vent er vi eksperter i industriventilation, og kan med vores ventilationssystem, garantere en luft der er sund at indånde, et anlæg der lydmæssigt ikke generer, og en service der altid er til rådighed - døgnet rundt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om et muligt ventilationsanlæg til din virksomhed eller arbejdsplads, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 89 88 32 69, eller skrive en besked i kontaktformularen. 

udsugning

Det får du derfor med et ventilationsanlæg fra A2Vent:

  • Ren luft at indånde
  • God luftfugtighed
  • Lavere elregning - spar derfor penge
  • Døgnservice

 

Hvordan fungerer ventilationen?

Overordnet set, udskifter et ventilationssystem luften i et rum. Det sørger derfor for, at der konstant er ren og frisk luft i det pågældende lokale.

Hvorfor ikke bare lufte ud?
Måske tænker du, at det jo også sagtens kan gøres ved at åbne døre og vinduer. Og ja, det kan det, men mange glemmer, at der sammen med udluftningen gennem døre og vinduer, også ryger en vanvittig stor mængde varme. Det betyder, at du bagefter skal bruge rigtig mange penge på at genopvarme dit hjem eller kontor.

Med den anbefalede udluftning tre gange dagligt, kan man med lidt nem hovedregning godt regne ud, at det er en elregning man ikke har lyst til at få ind ad døren. Samtidig undgås både unødvendig pollen for allergikere, og forurenende bilos, at genere luften indendørs.

Det unikke ved et ventilationssystem er nemlig, at når den gamle og dårlige luft møder den nye og rene luft, bliver varmen fra den gamle overført til den nye. Det betyder, at minimal lidt varme går tabt, og din elregning forbliver på et minimum, samtidig med, at du indånder luft der er god for dig og dit helbred.

Kontakt os for et tilbud på udsugning

Hos A2Vent udfører vi både udsugning til boligen, kontoret og industrilokaler. Hvis du derfor er interesseret i en af delene, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten tlf. 89 88 32 69, eller sende en besked i kontaktformularen lige til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

 

praktisk info


Her ligger vi