Skip to main content

UDSUGNING

Indeklimaet på arbejdspladser og i hjemmet er langt vigtigere end du går og tror. Det kan nemlig have stor påvirkning på dig eller dine medarbejderes helbred, hvis den luft du indånder på daglig basis, er beskidt eller forurenet.

Mange tror, at dårligt indeklima kan fikses ved udluftning, men det er desværre ikke helt sådan det hænger sammen. Oftest vil god udsugning været svaret.  

Hos A2Vent, er vi eksperter i både boligventilation og komfortventilation. Står du derfor og mangler gode råd, eller guidance i forbindelse med udsugning af enten din virksomhed eller hjem, er du velkommen til at ringe på tlf. 71 74 74 93 eller sende en mail til info@a2vent.dk.

HVORFOR ER UDSUGNING PÅ ARBEJDSPLADSEN OG I HJEMMET SÅ VIGTIGT?

90 % af vores dag opholder vi os indenfor. Om det er når vi arbejder, sover, eller bare er hjemme. Særligt rum som køkken og badeværelse i hjemmet, er luften udsat for partikler og høj luftfugtighed. På arbejdspladser kan det stå endnu værre til, da mange mennesker befinder sig i samme rum på samme tid.

Undgå træthed, hovedpine og skimmelsvamp

For høj luftfugtighed og CO2-koncentration, kan give træthed, hovedpine og værste fald skimmelsvamp.

Bedre indeklima for allergikere

Særligt for folk med allergi betyder indeklimaet meget. Støvmider og andre partikler kan være et kæmpe problem, og nogle gange er almindelig udluftning desværre ikke nok.

For at luften indendørs er optimal, kræver det, at der bliver luftet ud 3 gange dagligt, af 10 min. Det er ikke altid, at hverken tiden eller årstiden er til det. En stærk udsugning er i tilfælde som disse, en holdbar løsning, der sikrer dig optimal udluftning året rundt.

Arbejdsmiljøet bliver sundere
Det er ikke kun i hjemmet, at udsugning er vigtig for den enkeltes ve og vel. Den gennemsnitlige dansker arbejder omkring 39,4 timer, på en uge, hvilket betyder, at de personer, som arbejder på et kontor eller en produktion, ca. opholder sig 8 timer dagligt i samme rum.

Hvis indeklimaet er dårligt, kan det derfor ikke mindst have stor betydning for medarbejderes arbejdsindsats, men også deres helbred.

Hos A2Vent er vi eksperter i industriventilation, og kan med vores ventilationssystem, garantere en luft der er sund at indånde, et anlæg der lydmæssigt ikke generer, og en service der altid er til rådighed – døgnet rundt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om et muligt ventilationsanlæg til din virksomhed eller arbejdsplads, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 89 88 32 69, eller skrive en besked i kontaktformularen. 

DET FÅR DU DERFOR MED ET VENTILATIONSANLÆG FRA A2VENT:

HVORDAN FUNGERER VENTILATIONEN?

Overordnet set udskifter et ventilationssystem luften i et rum. Det sørger derfor for, at der konstant er ren og frisk luft i det pågældende lokale.

Hvorfor ikke bare lufte ud? 
Måske tænker du, at det jo også sagtens kan gøres ved at åbne døre og vinduer. Og ja, det kan det, men mange glemmer, at der sammen med udluftningen gennem døre og vinduer, også ryger en vanvittig stor mængde varme. Det betyder, at du bagefter skal bruge rigtig mange penge på at genopvarme dit hjem eller kontor.

Med den anbefalede udluftning tre gange dagligt, kan man med lidt nem hovedregning godt regne ud, at det er en elregning man ikke har lyst til at få ind ad døren. Samtidig undgås både unødvendig pollen for allergikere, og forurenende bilos at genere luften indendørs.

Det unikke ved et ventilationssystem med mekanisk ventilation er nemlig, at når den gamle og dårlige luft møder den nye og rene luft, bliver varmen fra den gamle overført til den nye. Det betyder, at minimal lidt varme går tabt, og din elregning forbliver på et minimum, samtidig med, at du indånder luft der er god for dig og dit helbred.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.