Ventilationsanlæg til erhverv

Et ventilationsanlæg er ikke kun en fordel når det kommer til varmeregningen. Det er i lige så høj grad en miljøvenlig løsning, som gør hverdagen sundere for medarbejderne. Derfor er det i dag særligt populært at have et ventilationsanlæg installeret i store virksomheder, hvor rigtig mange ansatte hver dag indånder den samme luft. 

Vil du høre mere om hvordan vi arbejder med ventilationsanlæg til erhverv, er du mere end velkommen til at give os et kald eller kontakte os via kontaktformularen.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

Hvorfor er ventilationsanlæg til erhverv en fordel? 

Den gennemsnitlige dansker arbejder 37,5 timer om ugen. For mange indebærer det at opholde sig indendørs. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at den luft man indånder, er sund. Løsningen på det, er i mange brancher et ventilationsanlæg. 

Det sikrer nemlig medarbejdernes fysiske, såvel som psykiske, trivsel. Opholder man sig i et lokale, hvor luften er dårlig, har det konsekvenser for både helbred og produktivitet.

Undersøgelser viser, at arbejdspladser med sundt indeklima resulterer i færre sygedage blandt medarbejderne. Et ventilationsanlæg er derfor ikke kun en investering i medarbejderne, men også virksomheden.

Hvordan fungerer det? 

Et ventilationsanlæg filtrerer sundhedsskadelige partikler og bakterier fra luften på arbejdspladsen. Derudover bibeholder den også den allerede opvarmede luft, så varmeregningen forbliver på et minimum.

Her kan du læse mere om: boligventilation og genvindingsanlæg.

Vi har erfaring med alle brancher

Hvad end det er kontor eller produktion, har vi god erfaring med at sørge for et sundt indeklima til medarbejderne. Derudover er vi kendt for, at servicen ikke slutter når vi har færdiginstalleret jeres ventilationsanlæg. Vi gør en stor dyd ud af, at i altid kan give os et kald, hvis der skulle opstå problemer. Vi har nemlig døgnservice, så du uanset tidspunktet af døgnet, kan få det fikset hurtigt. 

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Giv os et kald og hør mere om mulighederne ventilationsanlæg

Vil du høre mere om fordelene ved at have ventilation på arbejdspladsen, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 71 74 74 73 eller sende en besked i kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

 

BOLIG VENTILATION

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier.

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.