Skip to main content

VENTILATIONSANLÆG TIL ERHVERV

Specialister i montering

A2Vent er specialister i montering, dimensionering og service af ventilationsanlæg til erhverv og industri – altid med driftssikkerhed, effektivitet og energioptimering for øje. Fra vores base i Køge monterer og servicerer vi ventilationsanlæg hos virksomheder på hele Sjælland.

SPECIALISTER I VENTILATIONSANLÆG TIL ERHVERV

A2Vent er et ventilationsfirma med mangeårig erfaring i at bygge, montere og dimensionere skræddersyede ventilationsanlæg til erhvervslivet og industrien. Derfor har vi også stor forståelse for, at erhvervsventilation kræver tilpasning og forståelse for den enkelte kunde.

Som erhvervskunde hos A2Vent er din virksomhed altid sikret:

  • omhyggelig rådgivning i tilbudsfasen
  • dimensionering af kritiske komponenter
  • energioptimerede og driftssikre ventilationsanlæg
  • effektive, driftssikre og støjfri ventilationsløsninger
  • fleksible løsninger, der imødekommer Arbejdstilsynets krav og regler
  • en professionel partner med forståelse for din branche og behov
  • levering til aftalt tid
  • forsikret udførsel

Vores ekspertise og erfaring er din virksomheds sikkerhed for gemnemprøvede moduler, som altid er tilpasset din virksomheds behov – om det er komfortventilation til den lille lokale butik, eller det er omfattende procesudsugning til den store produktionshal.

ALT I VENTILATIONSLØSNINGER TIL ERHVERVSLIVET

Erhvervsventilation er en bred term, som dækker over alt fra mindre anlæg til komfortventilation i små erhvervslokaler til komplekse anlæg til procesudsugning. Derfor starter vi ethvert samarbejde med at identificere din virksomheds behov. Dermed sikrer vi, at der er match mellem ønske og reel løsning.

Vi kan blandt andet levere:

Vi kan med andre ord levere ventilationsanlæg til næsten alle brancher og behov i erhvervslivet – altid i designs, der gør det nemt at vedligeholde og servicere kritiske komponenter. Derfor er din virksomhed sikret en optimal og holdbar løsning ved at vælge A2Vent som din leverandør af ventilation til erhverv.

Derudover er vi kendt for, at servicen ikke slutter, når vi har færdiginstalleret jeres ventilationsanlæg.

Vi gør en stor dyd ud af, at du altid kan kontakte os, hvis der skulle opstå problemer. Vi har nemlig døgnservice, så du uanset tidspunkt på døgnet kan få serviceret dit ventilationsanlæg. På den måde undgå din virksomhed overflødig nedetid i produktionen.

Vil du høre mere om hvordan vi arbejder med ventilationsanlæg til erhverv, er du mere end velkommen til at give os et kald eller kontakte os via kontaktformularen.


Vi sidder klar til at rådgive dig på

VELDIMENSIONERET VENTILATION ER ALFA OG OMEGA

Den gennemsnitlige dansker arbejder 37,5 timer om ugen. For mange indebærer det at opholde sig indendørs. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at den luft man indånder, er sund.

Løsningen på det er i mange brancher et ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg filtrerer sundhedsskadelige partikler og bakterier fra luften på arbejdspladsen. Derudover bibeholder det også den allerede opvarmede luft via genvinding, så varmeregningen forbliver på et minimum.

Et ventilationsanlæg bidrager altså til medarbejdernes fysiske såvel som psykiske trivsel. Opholder man sig i et lokale, hvor luften er dårlig, har det konsekvenser for både helbred og produktivitet.

Undersøgelser viser, at arbejdspladser med sundt indeklima resulterer i færre sygedage blandt medarbejderne. Et ventilationsanlæg er derfor ikke kun en investering i medarbejderne – men også i virksomheden.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.