Ventilationsanlæg

A2vent leverer ventilationsanlæg til en bred vifte af brancher i industrien. Indhent et tilbud på et ventilationsanlæg, der er dimensioneret og tilpasset din virksomheds behov – eller læs mere her. 

VI LEVERER BLANDT ANDET FØLGENDE FORMER FOR VENTILATIONSANLÆG

Industriventilation

A2vent leverer ventilationsløsninger til industrivirksomheder – altid med fuldt fokus på driftssikkerhed og energioptimering

kontorventilation

A2vent leverer kontorventilation, der sikrer en behagelig temperatur, en optimal luftfugtighed og et stabilt indeklima fri for sundhedsskadelige partikler i luften.

køkkenventilation

Professionelle ventilationsanlæg til restauranter og storkøkkener, som forhindrer sundhedsskadelige partikler fra mados og sikrer et sundt arbejdsmiljø.

Komfortventilation

Professionel komfortventilation på kontorer, institutioner, sygehuse, skoler, hoteller, restauranter, varehuse og butikscentre etc. Løsninger til alle virksomheder og institutioner.

boligventilation

Ventilation er nøglen til sundt indeklima. A2vent leverer professionel boligventilation, der lever op til alle gældende krav til ventilationsanlæg i nybyggeri.

Genvindingsanlæg

A2vent leverer effektive, støjfri genvindingsanlæg, der renser luften og genbruger varmen. Det sikrer et behageligt indeklima og et sundt arbejdsmiljø