Skip to main content

VI UDFØRER

HER PÅ SIDEN KAN DU FÅ ET OVERBLIK OVER ALLE DE SERVICES, SOM A2VENT UDFØRER OG TILBYDER.

Vi sørger for et sundt indeklima

Det er vigtigt, at luften i boligen bliver udskiftet, men at varmen samtidig bliver i boligen. Der skal være frisk luft i boligen for at der er tale om et godt indeklima. Vi har erfaring med etablering af ventilation til boligen i både nybyggede huse og renovering af ventilation i gamle huse.

Læs mere om boligventilation her.

VI VEDLIGEHOLDER OG YDER SERVICE PÅ DIT VENTILATIONSANLÆG

Tryghed og kvalitet er to vigtige begreber for os hos A2Vent. Vi har stor erfaring med at servicere og vedligeholde ventilationsanlæg til private boliger og industri. For at bevare en høj ydeevne på ventilationsanlægget er det vigtigt, at ventilationsanlægget bliver justeret en gang i mellem. Derudover skal ventilationsanlægget rengøres med jævne mellemrum. Få en serviceaftale med A2Vent, så vedligeholder vi dit ventilationsanlæg for dig, og du slipper for at bekymre dig om det.

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor service og vedligholdelse.

VI SIKRER DINE MEDARBEJDERS TRIVSEL

Et industriventilationsanlæg er med til at sikre dine medarbejders fysiske og psykiske vedbefindende og kan være med til at nedsætte sygefraværet og øge produktiviteten. Derudover gavner et industriventilationsanlæg miljøet på grund af et lavere energiforbrug. Hold driftsomkostninger nede med et industriventilationsanlæg.

Læs om vores løsninger til industri her.

VI SKABER EN BEHAGELIG TEMPERATUR

Man kan ikke forvente, at et sundt indeklima kommer at sig selv. Udluftning kan gavne indeklimaet, men problemet med udluftning er, at det kan skabe problemer med træk og skabe svingninger i temperaturen. Med et mekanisk ventilationsanlæg er du sikret et behageligt indeklima.

Læs om komfortventilation her.

VI RENGØR OG RENSER DIT VENTILATIONSANLÆG, SÅ DET ALTID FUNGERER OPTIMALT

Vi renser filtrene og kanalsystemet, så du undgår at dit ventilationsanlæg kører på nedsat kraft på grund af skidt og derved bruger ekstra energi. Det er vigtigt, at ventilationsanlægget bliver rengørt, da der ellers kan opstå skimmelsvamp og bakterier. Samtidig kan støv eller fedt i filtrene øge risikoen for brand eller eksplosion.

Læs meget mere om ventilationsrens her.

Læs mere generelt om ventilationsanlæg.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.