Skip to main content

Rådgivning om indeklima
Vi er eksperter i optimalt indeklima

Er du i tvivl om hvorvidt dit indeklima er optimalt? Hos A2Vent er vi eksperter i indeklima, og derfor meget bevidste om hvilke forhold der er de bedste.

Vi tilbyder kompetent og professionel rådgivning om, hvordan du opnår den bedste løsning.

Få rådgivning om indeklima hos A2Vent
Indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø

Hvis du er usikker på, om dine lokaler følger Arbejdstilsynets vejledning om et godt indeklima, skal du ikke tvivle med at kontakte A2Vent. Vi har mange års erfaring med indeklimarådgivning og ventilationsløsninger til både erhverv og private.

Dermed har vi de bedste forudsætninger for at rådgive dig eller din virksomhed om indeklima. Hos A2vent bliver du mødt af erfarne specialister, der med sikkerhed kan hjælpe dig med at finde den løsning, som opfylder alle dine behov.

Hvorfor er det vigtigt at have et sundt indeklima?

Dit indeklima spiller en vigtig rolle for både arbejdsglæden og det generelle velvære. Et dårligt indeklima kan være sundhedsskadeligt på både den korte og lange bane. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvorvidt dit lokale har behov for ventilation.

Et dårligt indeklima medfører en lang række gener:

  • Hovedpine og sløvhed
  • Svimmelhed
  • Eksem og irriteret hud
  • Kløen i øre, næse og hals
  • Allergi symptomer og astma-gener
  • Ondt i nakke og ryg

Dine fordele ved at vælge A2Vent

Når du vælger A2Vent til at hjælpe dig med indeklima rådgivning og mulige ventilationsløsninger, er du altid sikret følgende fordele:

Grundig indeklimarådgivning fra start til slut

Vi har særligt fokus på at finde den løsning, der opfylder lige netop dine behov og ønsker til et optimalt indeklima. Det er vigtigt for os at inddrage dig gennem hele processen, så du er sikret at få den helt rette ventilationsløsning.

Vi løser dine behov

Vores mange års erfaring med installation af ventilationer, har gjort os til eksperter indenfor vejledning om varetagelse af indeklima. Vi vedtager projekter i alle størrelser og sørger for at tage godt hånd om dine behov. Hos A2Vent er dine ønsker i fokus, og du bliver aldrig blot en kunde i rækken.

Erfaring fra mange brancher

A2Vent har stor erfaring med indeklimarådgivning i en lang række forskellige brancher, og vi er derfor bevidste om, hvilke løsninger der passer til specifikke lokaler. Der er f.eks. forskel på hvorvidt lokalet har behov for komfortventilation eller procesventilation.
Vi kan bl.a. yde indeklimarådgivning om følgende typer af lokaler:

Og mange flere… Du kan læse mere om vores arbejdsområder her.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

Et bedre indeklima og arbejdsmiljø

Vi bruger generelt set ca. 90% af vores liv inden døre. Derfor er det særligt vigtigt, at du føler dig godt tilpas både på din arbejdsplads og i hjemmet.

Vigtigst af alt bør dit indeklima bestå af sund luftkvalitet, optimal luftfugtighed og en behagelig temperatur, som ikke gør dig syg.

Rådgivning om indeklima i nybyg

Nybyggede lokaler og lejligheder er ofte godt isoleret. Dette kan dog være problematisk, da fugt og partikler vil have svære ved at undslippe.

Partikler og fugt i lokalerne øger risikoen for skimmelsvamp, hvilket efterlader et lokale med et særdeles dårligt indeklima.

Hos A2Vent tilbyder vi rådgivning om indeklima i nybyggede lokaler, samt hvordan du varetager denne problematik bedst muligt.

Du kan enten ringe til os på tlf. 71 74 74 73 , eller sende en mail til info@a2vent.dk.