komfortventilation gavner indeklimaet

Et godt og sundt indeklima er ikke bare behageligt. Det gavner også medarbejdernes trivsel og sundhed og medvirker dermed til færre sygedage. For et dårligt indeklima er ofte medvirkende årsag til hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Så derfor kan et dårligt indeklima, også være dårligt for din forretning, hvis du ikke har investeret i komfortventilation. Ved at gøre indeklimaet bedre, kan du tjene flere penge, fordi du forbedrer medarbejdernes præstationsevne.

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med at etablere løsninger inden for professionel komfortventilation på kontorer, institutioner, laboratorier, sygehuse, skoler, hoteller, restauranter, skibe, varehuse og butikscentre og mange andre steder, hvor mange mennesker færdes hver dag. Vi kan altså lave løsninger til alle former for virksomheder/institutioner. Ved du allerede nu, at du har brug for professionl komfortventilation? Så kan du kontakte A2vent på tlf. 71 74 74 73 – Vil du vide mere om komfortventilation, kan du læse mere nedenfor.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

udluftning kontra ventilation

Et godt indeklima kommer ikke bare af sig selv. Og almindelig udluftning er ikke den bedste løsning.

Vi har årelang erfaring med at etablere alle former for komfortventilation – fra det mindste ventilationsanlæg til store komplicerede systemer.

Det kan give problemer med træk, for høj varme nogle steder og kulde andre steder osv. Det kan være til gene for dine medarbejdere, og gå udover produktiviteten. Derudover er det svært at opnå den nødvendige luftudskiftning ved almindelig udluftning. En langt bedre og mere stabil løsning får man ved at etablere et mekanisk ventilationsanlæg, som kan udskifte luften oftere og på en effektiv måde.

Mekanisk komfortventilation sørger for en ensartet og behagelig temperatur og luft overalt i rummet. Og man får dermed det bedste indeklima for alle, der opholder sig i rummet. Dine medarbejdere vil takke dig!

Et godt ventilationsanlæg er naturligvis støjsvagt, så man ikke bemærker, at ventilationen kører. Og så er der i langt de fleste tilfælde penge at spare på el- og varmeregningen med et velkørende ventilationsanlæg, fordi varmen og ventilationen konstant er tilpasset behovet i rummet, så der ikke bruges for meget, men heller ikke for lidt. Hvis man sammenlægger de besparelser med den øgede produktivitet hos medarbejderne, vil en investering i et ventilationsanlæg ofte blive en rigtig god investering.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

en skræddersyet ventilationsløsning

Vi har årelang erfaring med at etablere alle former for komfortventilation – fra det mindste ventilationsanlæg til store komplicerede systemer.

Når vi skal etablere komfortventilation, sørger vi naturligvis altid for at skræddersy løsningen til den enkelte kunde, så ventilationen passer til det aktuelle behov, rummets størrelse og funktion.

få et tilbud på bedre indeklima

Vil du høre mere om, hvad komfortventilation kan gøre for dit indeklima, så kontakt A2Vent på tlf. 71 74 74 73 og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi arbejder i hele Danmark med udgangspunkt i vores kontor i Køge.

Vi udfører også service af ventilationsanlæg

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
Industriventilation

IndustriVENTILATION

A2Vent tilbyder professionelle løsninger indenfor industriventilation – løsninger, der lever op til alle gældende krav til udluftning og ventilation i industrien.

service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.
service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.