velfungerende ventilation til værkstedet

A2vent har markedets bedste skræddersyede løsninger, når det kommer til velfungerende ventilation af små, mellemstore og store autoværksteder. Som kunde hos os er du altid sikret et sundt og behageligt indeklima, så du kan yde dit optimale, hver gang du går på arbejde.

Skriv til os i kontaktformularen, eller ring på 71 74 74 73
for et tilbud på en skræddersyet ventilationsløsning
til dit værksted.

Modtag et
uforpligtende opkald

Ventilation værksted – for dine ansatte og kunders ve og vel

Man kan ikke sige sundt indeklima uden at sige velfungerende ventilation – derfor er den rigtige type ventilationsanlæg til dit autoværksted også essentielt, når det kommer til dine ansatte og kunders ve og vel.

Med et korrekt og veldimensioneret ventilationsanlæg fra A2vent forebygger du ikke kun tung luft på dit autoværksted – en skræddersyet ventilationsløsning fra A2vent er også med til at vedligeholde en behagelig arbejdstemperatur samt at bekæmpe eventuelle fugtgener, så dine ansatte kan arbejde effektivt under de bedst mulige forhold.

Vi leverer ventilation til værksteder, der sikrer:

  • En ren luft fri for fine partikeltyper
  • Et stabilt og behageligt indeklima
  • Bedre fysisk trivsel hos kunder og medarbejdere
  • Støjsvag og energibesparende ventilation

Vi har mange års erfaring med ventilationsanlæg til erhverv – og værksteder er ingen undtagelse. Din virksomhed er derfor altid sikret en skræddersyet og optimal løsning, der lever op til jeres behov og lokaler.

A2Vent leverer ventilation til værksteder.

Velfungerende og veldimensioneret ventilation på værksteder er alfa og omega for arbejdsmiljøet

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Derfor er ventilation på værkstedet alfa og omega

Ventilation på værksteder er alfa og omega. For helt naturligt gør arbejdsprocessen på mange autoværksteder, at ansatte og kunder kan blive udsat for metalpartikler, udstødningsgasser, benzindampe, og andre kemikalier som ikke kun er ubehagelig at opholde sig i – men som også er dokumenteret skadelig for deres helbred på længere sigt.

Fra politisk hold er der derfor blevet udstukket særlige krav til ventilationsanlæg på autoværksteder, som skal overholdes. Vi har hos A2vent mange års erfaring med at guide vores kunder gennem junglen af lovkrav og regulativer, så du båder sparer tid og ressourcer.

I fællesskab sammensætter vi en løsning, så dit autoværksted lever op til alle standarder for et sundt indeklima.

Spar tid og penge med den rigtige ventilationsløsning til værkstedet

Hos A2vent leverer vi ventilationsanlæg af alle tænkelige typer – det inkluderer både lav-, mellem- og højvakuum. Derfor kan vi også imødekomme alle de behov som dit autoværksted måtte have. Ønsker du f. eks et ventilationsanlæg som kan rense luften for fine partikeltyper som gasser fra maling og pulverlakering, som begge ofte kan forekomme på autoværksteder, er en løsning med mellemvakuum måske det rette for dit autoværksted.

Små som store ventilationsanlæg kan belaste både miljø og økonomi, derfor er det vigtig, at dit eksisterende eller fremtidige ventilationsanlæg er tilpasset lokalets størrelse og partikelkoncentration. Med en ventilationsløsning fra A2vent undgår du at fyre for gråspurvene – dvs. at du udover et sundt indeklima også slipper for varmetab og ressourcespild.

For mere inspiration omkring forbedringer af et sundt indeklima kan du læse mere på indeklimaportalen – skulle du have spørgsmål, er du selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte A2Vent for rådgivning.

Kontakt os for et tilbud på en ventilationsløsning til dit værksted

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på montering eller optimering af ventilation til dit værksted?

Så kontakt A2Vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk. Vi har hjemme i Køge, men leverer til det meste af Sjælland.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.

Hvad siger vores kunder om os?
A2Vent
4.5
Baseret på 4 anmeldelser
Suveræn og professionel oplevelse, hvor montøren gjorde det ekstra for at skabe en tryghed for kunden. En god oplevelse, som kan anbefales til andre.
Søren H.
God kage
Mickey T.
Super service og et godt resultat efter det arbejde, som A2Vent udførte. Stor ros herfra!
Henning J.