Boligventilation
sundt indeklima i boligen

A2Vent har mange års erfaring med etablering, dimensionering, energioptimering og service af ventilationsanlæg i boliger. Det sikrer et sundt indeklima for beboere, ligesom det forlænger boligens levetid.

Kontakt os på 71 74 74 73, info@a2vent.dk eller i kontaktformularen
for et tilbud på professionel boligventilation.

Modtag et
uforpligtende opkald

Effektiv boligventilation skaber sunde hjem

Moderne byggeri er tæt. Det bidrager nok til et lavt energiforbrug men gør det samtidig svært for fugt at undslippe. Dermed øges sandsynligheden for råd og skimmelsvamp.

Af samme grund stiller Bygningsreglementet høje krav til ventilation i nybyggeri. De krav skal skal sikre en mekanisk ventilation, der forebygger råd og skimmelsvamp – til gavn for både beboernes sundhed og bygningerne levetid.

Netop fordi kravene er så strikse, er det alfa og omega at vælge den rette leverandør af boligventilation – og A2Vent er lige netop den leverandør.

For her bliver du mødt af montører med bred brancheerfaring og ekspertise inden for komfortventilation til boliger. Det sikrer en ventilationsløsning, der:

  • er korrekt dimensioneret ift. boligens arkitektur og indretning
  • giver et stabilt, sundt og behageligt indeklima
  • forebygger fugt og luftgener
  • har lave driftsomkostninger
  • er energioptimeret
  • er støjsvagt og pladsbesparende

Vi leverer og monterer med andre ord ventilationsløsninger, der imødekommer alle gældende myndighedskrav. Det skaber sunde hjem med ren luft, som skåner beboerne for skadelige partikler, fugt og allergifremkaldende stoffer.

bolig ventilation

Effektiv og energibesparende boligventilation – til gavn for både sundhed og økonomi

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Multifunktionel ventilation af boligen

Ventilationsanlæg i boliger skal først og fremmest fjerne forurenet luft samt tilføre frisk luft til lokalerne. Men effektiviteten skal ikke gå ud over energibesparelsen.

Derfor leverer A2Vent boligventilation med genvinding – en multifunktionel ventilationsløsning. Et genvindingsanlæg sender nemlig brugt, fugtig luft sendes ud af hjemmet og frisk luft ind, samtidig med at varmen fra den brugte luft flyttes til den burde.

På den måde renses luften, samtidig med at der spares store beløb på varmeregningen.

Det er win-win-situation, som gavner både sundhed og budget.

Fakta om boligventilation

Vi bruger i gennemsnit omkring 90 % af vores liv indendørs – og en stor del af den tid bruger vi i hjemmet. Derfor er det også afgørende, at luften i hjemmet er rent. Luften i hjemmet kan nemlig indeholde mikroorganismer og andre sundhedsskadelige partikler.

Det skyldes ikke mindst vores aktiviteter i hjemmet. For helt almindelige aktiviteter som søvn, madlavning, rengøring og personlig hygiejne har alle indflydelse på indeklimaet.

For eksempel udleder vi store mængder CO2, når vi sover. Undersøgelser fra DTU har vist, at CO2-niveauet i et soveværelse med lukkede døre og vinduer og uden mekanisk ventilation vil ligge omkring 3000 ppm (parts per million). Til sammenligning er den anbefalede koncentration i et klasseværelse 1000 ppm.

Også badeværelset er en af de helt store syndere i hjemmet, når det kommer til indeklima. Her udledes store mængder fugt, som kan bevæge sig videre til andre af hjemmets rum. Det kan ikke bare være sundhedsskadeligt, men kan også give fugtskader på bygningen.

Det er med andre ord helt almindelige hverdagsaktiviteter, der har indflydelse på indeklimaet i hjemmet. Derfor er effektiv boligventilation en helt essentiel del af et moderne hjem.

Indhent tilbud på boligventilation

Vil du eller din virksomhed samarbejde med et professionelt ventilationsfirma med mange års erfaring indenfor montering og service af boligventilation?

Kontakt A2Vent allerede i dag – så sammensætter vi den rette løsning.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.