Skip to main content
A2Vent kan hjælpe med ventilation til institutioner og skoler

VENTILATION TIL INSTITUTIONER OG SKOLER

Godt indeklima skaber trivsel

Som ventilationsfirma har vi hos A2Vent bred erfaring med at montere og vedligeholde ventilationsanlæg på institutioner. På den måde er vi med til at skabe en bedre luftkvalitet – til gavn for trivsel, produktivitet og fagligt niveau.

Vil du indhente et tilbud på ventilation til din institution? Så kontakt os på 71 74 74 73 eller i kontaktformularen allerede i dag.

DE BEDSTE RAMMER FOR LEG OG LÆRING MED VENTILATION I INSTITUTIONEN

Et sundt indeklima med ren luft og en behagelig temperatur er altafgørende for trivslen på skoler, uddannelser og institutioner. Et sundt indeklima kommer dog ikke af sig selv – især ikke på institutioner og i klasseværelser, hvor mange mennesker ofte er samlet på få kvadratmeter.

Her vil der være behov for mekanisk ventilation for at forebygge, at luftforurening og temperatur ikke overskrider de anbefalede niveauer. Af samme grund har det siden 1995 været lovpligtigt at installere mekanisk ventilation i nyopførte dagsinstitutioner.

Hos A2vent bliver du mødt af erfarne montører med specialiseret viden om montering, dimensionering samt service af ventilation.

Dermed er din institution altid sikret:

  • korrekt dimensioneret ventilation, som er tilpasset lokaler og fysiske rammer
  • et stabilt og sundt indeklima
  • en konstant og behagelig temperatur
  • lave driftsomkostninger og energioptimering af ventilationsanlæg.
  • støjsvag og pladsbesparende ventilation, der ikke forstyrrer koncentrationen

Kort sagt leverer vi ventilationsløsninger, der lever op til alle gældende krav til ventilation i institutioner. På den måde er både børn og ansatte på din institution sikret et indeklima, der skaber optimale rammer for både leg og læring.

MEKANISK VENTILATION I INSTITUTIONER FOR BEDRE LUFTKVALITET

Børn og unge mennesker er fremtiden. Derfor er indeklimaet på skoler, uddannelser og institutioner alfa og omega. Dårlig luftkvalitet kan nemlig være årsag til blandt andet allergi og hovedpine – og dermed dårligere trivsel, lavere produktivitet og flere sygedage.

En rundspørge fra 2019 viser dog, at kun under halvdelen af daginstitutioner har et ventilationsanlæg, der suger brugt luft ud og blæser ny luft ind. Og det er til trods for, at eksperter anbefaler ventilation i institutioner.

Ringe luftkvalitet skaber nemlig rigtig ringe betingelser for trivsel – og optimale betingelser for skimmelsvamp og sygdom. En investering i ventilation er derfor en investering i både børns og ansatte helbred og fremtid.

Du kan læse meget mere om fordelene ved en forbedring af indeklimaet på Indeklimaportalen – men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte A2Vent for rådgivning.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.