Ventilation til institutioner og skoler godt indeklima skaber trivsel

A2Vent monterer og vedligeholder ventilationsanlæg på institutioner. På den måde er vi med til at skabe en bedre luftkvalitet – til gavn for trivsel, produktivitet og fagligt niveau.

Vil du indhente et tilbud på ventilation til din institution? Så kontakt os
71 74 74 73 eller i kontaktformularen allerede i dag.

Modtag et
uforpligtende opkald

Skab de bedste rammer for leg og læring med ventilation i institutionen

Et sundt indeklima med ren luft og en behagelig temperatur er altafgørende for trivslen på skoler, uddannelser og institutioner. Et sundt indeklima kommer dog ikke af sig selv – især ikke på institutioner og i klasseværelser, hvor mange mennesker ofte er samlet på få kvadratmeter.

Her vil der være behov for mekanisk ventilation for at forebygge, at luftforurening og temperatur ikke overskrider de anbefalede niveauer. Af samme grund har det siden 1995 været lovpligtigt at installere mekanisk ventilation i nyopførte dagsinstitutioner.

Hos A2vent bliver du mødt af erfarne montører med specialiseret viden om montering, dimensionering samt service af ventilation.

Dermed er din institution altid sikret:

  • korrekt dimensioneret ventilation, som er tilpasset lokaler og fysiske rammer
  • et stabilt og sundt indeklima
  • en konstant og behagelig temperatur
  • lave driftsomkostninger og energioptimering
  • støjsvag og pladsbesparende ventilation, der ikke forstyrrer koncentrationen

Kort sagt leverer vi ventilationsløsninger, der lever op til alle gældende krav til ventilation i institutioner. På den måde er både børn og ansatte på din institution sikret et indeklima, der skaber optimale rammer for både leg og læring.

ventilation institution skole

Hos A2Vent står vi klar til at sikre et optimalt indeklima i din institution

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Mekanisk ventilation i institutioner for bedre luftkvalitet

Børn og unge mennesker er fremtiden. Derfor er indeklimaet på skoler, uddannelser og institutioner alfa og omega. Dårlig luftkvalitet kan nemlig være årsag til blandt andet allergi og hovedpine – og dermed dårligere trivsel, lavere produktivitet og flere sygedage.

En rundspørge fra 2019 viser dog, at kun under halvdelen af daginstitutioner har et ventilationsanlæg, der suger brugt luft ud og blæser ny luft ind. Og det er til trods for, at eksperter anbefaler ventilation i institutioner.

Ringe luftkvalitet skaber nemlig rigtig ringe betingelser for trivsel – og optimale betingelser for skimmelsvamp og sygdom. En investering i ventilation er derfor en investering i både børns og ansatte helbred og fremtid.

Du kan læse meget mere om fordelene ved en forbedring af indeklimaet på Indeklimaportalen – men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte A2Vent for rådgivning.

Indhent et tilbud på ventilation til institutionen eller skolen

Vil du og din institution høre mere om mekanisk ventilation – eller er I klar til indhente et tilbud på en løsning, der passer jeres behov og lokaler?

Så kontakt A2Vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk allerede i dag.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.