A2Vent har stor erfaring med at etablere, vedligeholde og energioptimere ventilationsanlæg i sportsfaciliteter.

VENTILATION I SPORTSFACILITETER

Optimal luftkvalitet til sportsanlæg

A2Vent har stor erfaring med at etablere, vedligeholde og energioptimere ventilationsanlæg i sportsfaciliteter. Det er med til at sikre en høj luftkvalitet – og dermed et højere præstationsniveau.

Kontakt os på 71 74 74 73 eller i formularen,
og indhent et tilbud på ventilation i dit sportsanlæg.

OPTIMAL VENTILATION I SPORTSANLÆG

Høj præstation kræver, at man føler sig godt tilpas – uanset om det er på amatørniveau eller professionelt plan. Derfor er luftkvaliteten i sportsfaciliteter alfa og omega. Det gælder både i idrætshaller og fitnesscentre – men i særdeleshed også i svømmehaller, hvor konstante klordampe stiller høje krav til ventilationen.

A2Vents montører har mange års erfaring med montering, dimensionering og løbende service af ventilation i sportsfaciliteter.

Vi kan blandt andet hjælpe med ventilation til:

  • fitnesscentre
  • idrætshaller
  • svømmehaller

Vi er et hold af specialister inden for ventilation, som alle har stor erfaring med at levere ventilationsløsninger i alle tænkelige forhold.

Det sikrer:

  • et optimalt dimensioneret ventilationsanlæg – tilpasset til lokaler og forhold
  • en behagelig temperatur
  • lave driftsomkostninger og høj driftssikkerhed
  • energioptimering
  • en høj, præstationsfremmende luftkvalitet

På den måde er jeres forening, fitnesscenter eller institution altid garanteret en skræddersyet ventilationsløsning.

HØJ LUFTKVALITET GIVER HØJ PRÆSTATION

Mekanisk ventilation bidrager til en højere luftkvalitet, fri for sundhedsskadelige partikler. Derfor er det også efterhånden snarere reglen end undtagelsen, at både virksomheder og private investerer i komfortventilation.

Det betyder, at vi i A2Vent leverer alt fra boligventilation til butiksventilation, kontorventilation samt ventilation til institutioner og skoler. Og ventilation i sportsfaciliteter er selvfølgelig ingen undtagelse.

Forskere har fundet en direkte sammenhæng mellem præstation og temperatur. Derfor er det vigtigt, at temperaturen i sportshaller -og arenaer er både behagelig og konstant. Når man træner, vil kropstemperaturen stige, ligesom sved fra atleter øger fugtighed og temperatur i rummet.

Ventilationen i indendørs sportsfaciliteter skal dog ikke kun være gearet til træning. For sportshaller vil ofte skulle betjene mange formål og mennesker – den ene dag et begrænset antal mennesker i forbindelse med træning, den anden flere hundrede mennesker i forbindelse med et arrangement.

Ventilationen skal derfor fungere korrekt og optimalt under alle tænkelige betingelser. Af samme grund er et præcist luftfordelingssystem en uundværlig del af ventilationsanlægget i sportsfaciliteter.


Vi sidder klar til at rådgive dig på

Luftkvaliteten i sportsfaciliteter er alfa og omega.

HØR MERE OM VENTILATION I SPORTSFACILITETER

Vil du høre mere om, hvordan A2Vent kan hjælpe med montering af en skræddersyet ventilationsløsning? Eller har du behov for service eller rens af et eksisterende ventilationsanlæg?

Så kontakt os på 71 74 74 73 allerede i dag.

INDHENT TILBUD PÅ INDUSTRIVENTILATION

Vil du eller din virksomhed samarbejde med et professionelt ventilationsfirma med mange års erfaring indenfor montering og optimering af industriventilation eller procesudsugning?

Kontakt os på 71 74 74 73info@a2vent.dk eller i kontaktformularen for et tilbud på en professionel ventilationsløsning.


A2vent er et ventilationsfirma, som leverer, monterer, dimensionerer og servicerer ventilationsløsninger af høj kvalitet.