Ventilation i sportsfaciliteter

A2Vent har stor erfaring med at etablere, vedligeholde og energioptimere ventilationsanlæg i sportsfaciliteter. Det er med til at sikre en høj luftkvalitet – og dermed et højere præstationsniveau.

Kontakt os på 71 74 74 73 eller i formularen,
og indhent et tilbud på ventilation i dit sportsanlæg.

Modtag et
uforpligtende opkald

Optimal ventilation i sportsanlæg

Høj præstation kræver, at man føler sig godt tilpas – uanset om det er på amatørniveau eller professionelt plan. Derfor er luftkvaliteten i sportsfaciliteter alfa og omega. Det gælder både i idrætshaller og fitnesscentre – men i særdeleshed også i svømmehaller, hvor konstante klordampe stiller høje krav til ventilationen.

A2Vents montører har mange års erfaring med montering, dimensionering og løbende service af ventilation i sportsfaciliteter.

Vi kan blandt andet hjælpe med ventilation til:

  • fitnesscentre
  • idrætshaller
  • svømmehaller

Vi er et hold af specialister inden for ventilation, som alle har stor erfaring med at levere ventilationsløsninger i alle tænkelige forhold.

Det sikrer:

  • et optimalt dimensioneret ventilationsanlæg – tilpasset til lokaler og forhold
  • en behagelig temperatur
  • lave driftsomkostninger og høj driftssikkerhed
  • energioptimering
  • en høj, præstationsfremmende luftkvalitet

På den måde er jeres forening, fitnesscenter eller institution altid garanteret en skræddersyet ventilationsløsning.

A2Vent er specialister i ventilation til sportsfaciliteter

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Høj luftkvalitet giver høj præstation

Mekanisk ventilation bidrager til en højere luftkvalitet, fri for sundhedsskadelige partikler. Derfor er det også efterhånden snarere reglen end undtagelsen, at både virksomheder og private investerer i komfortventilation.

Det betyder, at vi i A2Vent leverer alt fra boligventilation til butiksventilation, kontorventilation samt ventilation til institutioner og skoler. Og ventilation i sportsfaciliteter er selvfølgelig ingen undtagelse.

Forskere har fundet en direkte sammenhæng mellem præstation og temperatur. Derfor er det vigtigt, at temperaturen i sportshaller -og arenaer er både behagelig og konstant. Når man træner, vil kropstemperaturen stige, ligesom sved fra atleter øger fugtighed og temperatur i rummet.

Ventilationen i indendørs sportsfaciliteter skal dog ikke kun være gearet til træning. For sportshaller vil ofte skulle betjene mange formål og mennesker – den ene dag et begrænset antal mennesker i forbindelse med træning, den anden flere hundrede mennesker i forbindelse med et arrangement.

Ventilationen skal derfor fungere korrekt og optimalt under alle tænkelige betingelser. Af samme grund er et præcist luftfordelingssystem en uundværlig del af ventilationsanlægget i sportsfaciliteter.

Hør mere om ventilation i sportsfaciliteter

Vil du høre mere om, hvordan A2Vent kan hjælpe med montering af en skræddersyet ventilationsløsning? Eller har du behov for service eller rens af et eksisterende ventilationsanlæg?

Så kontakt os på 71 74 74 73 allerede i dag.

Kontakt os for et tilbud på industriventilation

Vil din virksomhed modtage et uforpligtende tilbud på montering eller optimering af industriventilation eller procesudsugning? Så kontakt A2vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.