Om A2vent

Ventilation er altafgørende for et godt indeklima. Det skal være sundt og behageligt at opholde sig inden døre i vores boliger. På arbejdspladsen skal der også være et sundt og sikkert arbejdsmiljø og indeklima, så vi trygt og roligt kan gå på arbejde. Og alle andre steder, hvor vi færdes, skal indeklimaet være sundt, sikkert og behageligt med god udluftning og ventilation.

vi er specialister i ventilation

Hos A2Vent finder du et team af dedikerede specialister inden for ventilation. Vi arbejder hurtigt og professionelt og er vant til at udføre vores arbejde i mange forskellige omgivelser og under alle tænkelige forhold.

Vi har mere end 20 år erfaring. Vi laver ventilationsløsninger og taget os af, rensning, serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle former for ventilationsanlæg til alle typer af brancher og hos private kunder.

Vores kunder ved, at vi altid leverer en ventilationsløsning af høj kvalitet, og at vi leverer til den aftalte tid. Derfor har vi heldigvis en lang række af tilfredse kunder.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

kontakt os og hør mere om ventilation

Vil du høre mere om ventilation og vores erfaringer med ventilationsløsninger og med service

Vi har mere end 20 år erfaring. Vi laver ventilationsløsninger og taget os af, rensning, serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle former for ventilationsanlæg
og vedligeholdelse af ventilationsanlæg, er du meget velkommen til at kontakte os. Enten på tlf. 71 74 74 73 eller via kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage med et svar.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på etablering eller nedrivning af et ventilationsanlæg og på opgaver inden for rengøring, rensning, serviceeftersyn og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg – både nye og eksisterende anlæg.

Fra vores base i Køge ved København arbejder vi i hele landet med ventilationsløsninger af høj kvalitet.

Vi er stolte af vores kunder og de ventilationsløsninger, vi har lavet. Vil du høre mere om, hvem vi allerede har arbejdet for, er du velkommen til at kontakte os og hør nærmere.

om-a2vent
Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73
Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
Industriventilation

IndustriVENTILATION

A2Vent tilbyder professionelle løsninger indenfor industriventilation – løsninger, der lever op til alle gældende krav til udluftning og ventilation i industrien.

service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.