Skip to main content
Butiksventilation bidrager til tilpasse kunder og raske medarbejdere

BUTIKSVENTILATION

REN LUFT TIL KUNDER OG PERSONALE

A2Vent har mange års erfaring med projektering, montering og dimensionering af ventilation i butikker – fra små lokale forretninger til storcentre. Du er derfor altid sikret et sundt og behageligt indeklima i dine butikslokaler, når vi leverer ventilationsløsninger til din virksomhed.

SKAB MERE SALG MED BUTIKSVENTILATION

Når dine kunder føler sig godt tilpas i din butik, bliver de længere – og køber derfor mere. Derfor er det vigtigt, at indeklimaet i dine butikslokaler er behageligt.

Med et veldimensioneret ventilationsanlæg i din butik forebygger du tung luft, for høje eller lave temperaturer samt fugtgener, ligesom du skåner kunder og ansatte mod generende lugte – for eksempel i fødevarebutikker, hvor visse madvarer kan udvikle kraftig lugt.

A2Vents mangeårige erfaring med komfortventilation sikrer, at anlæg, kanaler og armaturer altid er tilpasset din butiks størrelse, indretning og kundeflow.

Med en ventilationsløsning til butikken fra A2Vent får du:

 • Fleksible løsninger tilpasset dine lokaler og behov
 • Ventilation, der overholder alle myndighedskrav
 • Sundt, stabilt og behageligt indeklima for kunder og personale
 • Sikring mod fugt og ubehagelige lugte
 • Optimal udnyttelse af energi via genvindingsanlæg
 • Lave driftsomkostninger
 • Støjsvag og pladsbesparende ventilation

Hos A2Vent står vi altid klar til at rådgive dig om butiksventilation, ligesom vi er med dig i hele processen – fra det første uforpligtende tilbud til montering og service.

På den måde er du garanteret en optimal ventilationsløsning, der gør dine lokaler behagelige at opholde sig. Det kan i sidste ende kan være med til at øge dit salg samt skabe bedre trivsel for dine medarbejdere.

En investering i butiksventilation er en investering i din forretning.

I DETAILHANDLEN ER INDEKLIMA ALFA OG OMEGA

Et dårligt indeklima giver dårligere trivsel og kan være årsag til at allergi og anden sygdom. I butiks- og salgsarealer er indeklimaet dog om nogen steder altafgørende. For her er kombinationen af behagelig rumtemperatur, ren luft og optimal luftfugtighed med til at sikre, at dine kunder bliver hængende.

I detailhandlen er der dog mange faktorer, der kan påvirke indeklimaet negativt – for eksempel:

 • Glaspartier – giver driftseffekt og øger rumtemperaturen
 • Belysning – øger varmebelastning
 • Træk fra bagdør og port
 • Træk fra indgangsparti
 • Lugt fra madvarer

Med et ventilationsanlæg fra A2Vent forhindrer og forebygger du de gener, som din butiksindretning kan medføre. Vi har mange års erfaring med ventilationsanlæg til erhverv – og detailhandlen er ingen undtagelse. 

Du kan læse mere om indeklima i detailhandlen på denne side – men du er også altid velkommen til at kontakte os for rådgivning om ventilation i dine butikslokaler.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.