anlæg ventilationsløsninger
til alle behov

A2vent har mange års erfaring med at montere, dimensionere og servicere ventilationsanlæg til erhvervslivet, og vi leverer ventilationsløsninger til en bred vifte af brancher i industrien.

Indhent et tilbud på en ventilationsløsning, der er dimensioneret og tilpasset din virksomheds behov – eller læs mere her. 

VI LEVERER BLANDT ANDET FØLGENDE FORMER FOR VENTILATIONSLØSNINGER

boligventilation

Ventilation er nøglen til sundt indeklima. A2vent leverer professionel boligventilation, der lever op til alle gældende krav til ventilation i nybyggeri.

Butiksventilation

Et behageligt indeklima i din butik sikrer, at dine kunder føler sig godt tilpas, bliver længere – og køber mere. Øg dit salg, og få gladere medarbejdere.

Sportsfaciliteter

A2Vent har stor erfaring med at etablere, vedligeholde og energioptimere ventilationsanlæg i sportsfaciliteter. Det er med til at sikre en høj luftkvalitet og et højere præstationsniveau.

Industriventilation

A2vent leverer ventilationsløsninger til industrivirksomheder – altid med fuldt fokus på driftssikkerhed og energioptimering

køkkenventilation

Professionel ventilation til restauranter og storkøkkener, som forhindrer sundhedsskadelige partikler fra mados og sikrer et sundt arbejdsmiljø.

kontorventilation

A2vent leverer kontorventilation, der sikrer en behagelig temperatur, en optimal luftfugtighed og et stabilt indeklima fri for sundhedsskadelige partikler i luften.

Genvindingsanlæg

A2vent leverer effektive, støjfri genvindingsanlæg, der renser luften og genbruger varmen. Det sikrer et behageligt indeklima og et sundt arbejdsmiljø

INSTITUTIONER

A2Vent monterer og vedligeholder ventilationsanlæg på institutioner. På den måde er vi med til at skabe en bedre luftkvalitet – til gavn for trivsel, produktivitet og fagligt niveau.

Værksteder

A2vent har markedets bedste skræddersyede løsninger, når det kommer til velfungerende ventilation af små, mellemstore og store autoværksteder.