Kontorventilation – ventilationsanlæg til kontoret

A2vent leverer kontorventilation, der sikrer en behagelig temperatur, en optimal luftfugtighed og et stabilt indeklima fri for sundhedsskadelige partikler i luften. Læs mere om ventilation af kontorer her på siden, eller indhent et tilbud ↓

Kontakt os på 71 74 74 73, eller skriv til os i kontaktformularen
for et tilbud på et ventilationsanlæg til din virksomhed.

Modtag et
uforpligtende opkald

Kontorventilation sikrer et optimalt indeklima

A2vent har mange års erfaring med projektering, levering og montering af effektiv komfortventilation til både store og små kontormiljøer.

Med en ventilationsløsning til kontoret fra A2vent er du altid sikret:

  • Fleksibel kontorventilation tilpasset din virksomheds behov
  • Støjsvag og pladsbesparende ventilation
  • Lavt energiforbrug
  • Stabilt og behageligt indeklima
  • Bedre fysisk trivsel hos medarbejderne
  • Beskyttelse af bygninger mod fugt

Vi tilbyder rådgivning og professionel udførsel gennem hele processen – fra det første uforpligtende tilbud og indledende rådgivning til projektering, montering og dimensionering. Endelig tilbyder vi løbende service af ventilation samt ventilationsrens.

Det er altsammen med til at sikre et energirigtigt og velfungerende ventilationsanlæg, der som en selvfølge lever op til arbejdstilsynets krav til ventilation.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

Derfor er indeklimaet på kontoret vigtigt

Dårligt indeklima på arbejdspladsen kan være årsag til allergi, astma og hovedpine – og dermed mere sygefravær, dårligere trivsel og forringet produktivitet.

Men hvad er et godt indeklima?

Det er en kombination af behagelig rumtemperatur, optimal luftfugtighed og ren luft. Det vil sige en temperatur på cirka 21° C, en relativ luftfugtighed på 40-60 % og luft fri for støv og skadelige partikler.

Der dog kan være mange faktorer, der forhindrer et optimalt indeklima i kontormiljøet – herunder:

  • Store glaspartier, som øger varmebelastningen
  • For tør eller for fugtig luft
  • Varme fra computere, belysning og øvrigt elektronik
  • Træk, støj, bilos og støv

Oftest vil det ikke være muligt at minimere disse problemer med gennemtræk og åbne vinduer – tværtimod vil det kun forringe indeklimaet, fordi åbne vinduer giver træk, bilos og støj ind, ligesom det hvirvler støv rundt i lokalerne.

Et ventilationsanlæg på kontoret er med andre ord alfa og omega for et optimalt indeklima.

Indhent et tilbud på kontorventilation

Kontakt A2vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk for et uforpligtende tilbud på et ventilationsanlæg, der imødekommer lige netop din virksomheds behov.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
komfortventilation

Komfortventilation

A2Vent leverer komfortventilation, som sikrer et sundt og behageligt indeklima – og ikke mindst kan være med til at forebygge hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.