Procesudsugning

Ejer du en industrivirksomhed, og søger du en passende ventilationsløsning? A2vent er specialister i procesudsugning med fokus på høj driftsikkerhed og energioptimering.

Scroll ned, og læs mere, eller kontakt os for et tilbud ↓

Skriv til os i kontaktformularen, eller ring på 71 74 74 73
for et tilbud på en skræddersyet ventilationsløsning
til din virksomhed.

Modtag et
uforpligtende opkald
Vi leverer blandt andet procesudsugning til:
A2Vent leverer procesudsugning til industrien

Industri og produktion

Vi leverer procesudsugning fra blandt andet svejsning, sandblæsning, slibning og andre processer, som udsætter ansatte for høj partikelkoncentration.

Vi er specialister i procesudsugning til værksteder

Værksteder

Vi leverer ventilationsløsninger til værksteder, hvor metalpartikler, udstødningsgasser, benzindampe, og andre kemikalier har skadelig effekt på medarbejdernes helbred.

Effektiv procesudsugning i storkøkkener er alfa og omega.

Køkken og restaurant

A2vent leverer professionelle udsugningsanlæg til restauranter og storkøkkener, hvor stegeos og høje temperaturer og forringer luftkvaliteten.

PROCESUDSUGNING TIL ALLE
FORMÅL 

Procesudsugning er mekanisk ventilation, der fjerner luftforureningen for så at tilføre frisk luft af passende temperatur. Den bruges i mange forskellige brancher. A2vent har mange års erfaring med procesudsugning og ventilation – om det så er ventilationsanlæg til erhverv med behov for komfortventilation eller procesudsugning til industrien.

Vi har stor ekspertise i at udforme gennemarbejdede og behandlede moduler i designs, der gør det nemt at vedligeholde og servicere kritiske komponenter til alle brancher og behov.

Vi leverer blandt andet:

  • Procesudsugning til industri- og storkøkkener
  • Procesudsugning til autoværksteder
  • Procesudsugning til træindustrien
  • Procesudsugning til smedeværksteder

Vores erfaring sikrer din virksomhed en skræddersyet løsning og kvalitetsbevidst service. Vi sørger for, at du får den nødvendige rådgivning hos vores kompetente ventilationsmontører. Vigtigst af alt kan du forvente, at alt fra planlægning, til montering og dimensionering til service og vedligeholdelse.

På den måde sikrer vi dig og din virksomhed et tilfredsstillende resultat.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

PROCESUDSUGNING TILPASSET
DIN VIRKSOMHEDS BEHOV

Luftforurening er et hyppigt problem i produktionsvirksomheder. Det skyldes arbejdsprocesser såsom svejsning, slibning, maling, lakering, opvarmning og brug af kemiske produkter.

Denne luftforurening kan have en negativ sundhedsmæssig og trivselsmæssig effekt på medarbejderne, der befinder sig i produktionsvirksomhederne. Derfor er der i de fleste tilfælde behov for en ydedygtig procesudsugning, der tilpasset partikelkoncentrationen i din virksomhed.

Hos A2vent leverer vi procesudsugning til både lav-, mellem-, og højvakuum. Vi går op i, at vi kan servicerer de mange brancher, der har brug for en guidende hånd. I de produktionsmidler, hvor arbejdsprocessen går på at male og pulverlakere, virker mellemvakuums procesudsugning bedst. Udskiller arbejdsprocessen tungere partikler som for eksempel ved rengøring og mekaniske bearbejdningsprocesser som spåntagning, er der behov for højvakuums ventilation.

Med vores professionelle rådgivning vil vi altid hjælpe dig med at sammensætte den optimale løsning til din virksomhed. Dermed er du sikret en procesudsugning, der er tilpasset din virksomheds behov.

A2Vent er specialister i procesudsugning

EFFEKTIV OG ENERGIBESPARENDE PROCESUDSUGNING

Energiforbruget fra procesudsugning kan belaste både miljø og økonomi. Det skyldes, at udsugningen har til opgave at transportere store portioner af luft fra indelukkede bygninger og ud i det frie. Det kan medføre store energitab og ressourcespild.

Hos A2Vent tilbyder vi dig en procesudsugning, der er effektiv og energioptimeret. Det sikrer vi blandt andet via genvinding af varmen fra den udsugede luft. Derudover sørger vi for korrekt dimensionering af komponenterne, så det er tilpasset bygningens størrelse, partikelkoncentration i bygningen og andre faktorer. Alt sammen er med til at holde energiforbrug og omkostninger på et minimum.

Med andre ord er du sikret en både effektiv og energibesparende løsning til procesudsugning, der imødekommer Arbejdstilsynets krav og regler til luftkvaliteten på arbejdspladser.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ PROCESUDSUGNING

Ønsker din virksomhed at modtage et uforpligtende tilbud på montering eller optimering af procesudsugning? Og vægter du energibesparende ventilation, der ikke går på kompromis med effektiviteten?

Kontakt da A2vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk for et uforpligtende tilbud.