Skip to main content
Ventilation med varmegenvinding? Det er vi specialister i

GENVINDINGSANLÆG
Ventilation med varmegenvinding

Et genvindingsanlæg genanvender energi til opvarmning af din bolig. Det betyder helt konkret, at den varme, du i forvejen har betalt for, genbruges flere gange.

På den måde får du optimalt udbytte af varmen i dit hjem. Et genvindingsanlæg er et højtudviklet ventilationsanlæg, der udover at genbruge din varme også fylder huset med frisk, renset luft.

Du slipper derfor både for, at betalt varme går tabt, og samtidig får du ren, filtreret luft i dit hjem.

HVORDAN FUNGERER ET GENVINDINGSANLÆG?

Du kan betragte anlægget som et multifunktionelt ventilationsanlæg. Det fungerer på den måde, at det udover at sende “gammel” og fugtig luft ud af dit hjem og frisk luft ind, også flytter varmen fra den brugte luft til den friske luft. Det betyder, at anlægget omdanner den friske luft udefra til varm, frisk luft inde i dit hjem.

Kontakt os på 7174 7473 eller send en besked lige her.

PASSER ET GENVINDINGSANLÆG TIL DIN BOLIG?

Svaret er sjældent “nej”, men der endog nogle boliger, der er mere egnede til et anlæg end andre. Når anlægget skal installeres, kræver det at rørene, der skal bruges, har en minimumsdiameter på 12,5 cm.

Har du derfor et rummeligt loftsrum, er det let at installere anlægget. Rørene kan også installeres inde i væggen eller loftet ved bygning af nye huse.

LÆS OGSÅ: Ventilation med varmegenvinding

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

PRIS – HVAD KOSTER ET GENVINDINGSANLÆG?
Få en pris på ventilation med varmegenviding

For at vi kan give dig en genvindingsanlæg pris, er det nødvendigt at vide hvilken bygning, hus eller rum der er tale om.

Når vi derfor skal give dig en ca. pris, sender vi en af vores specialister ud, som derefter laver en vurdering. Der er nemlig flere forskellige parametre, som spiller ind, som f.eks. hvor gammel bygningen er. Tilbuddet er helt og aldeles uforpligtende.

FORDELE VED VARMEGENVINDING – GENBRUG DIN VARME OG FÅ FRISK LUFT

Selvom anskaffelse af et genvindingsanlæg kan virke som et omfattende projekt, skal du ikke lade dig skræmme. Der er netop mange fordele ved et genvindingsanlæg.

Spar store beløb på varmeregningen

Ved at anlægget udnytter den varme, du allerede har betalt for, kan du spare store beløb på din varmeregning. Inden for de sidste par år er omkostningerne til energien steget drastisk, og derfor er genvinding af varme blevet meget populær.

Udover at anlægget genbruger din betalte varme, kan det også anvende varmen fra solens stråler, når de rammer dine vinduer.

Samtidig undgår du også at spilde varme ved manuel udluftning. Vi kender det alle sammen. Det er koldt uden for, men vi vil have frisk luft ind. Derfor åbner vi vinduerne på vidt gab, imens radiatorene kører på højtryk. Med et genvindingsanlæg slipper du for de ekstra cifre på varmeregningen.

Få et sundt indeklima

Bakterier og partikler har vi alle i vores hjem. De stammer bl.a. fra inventaret i boligen, som møbler, legetøj og elektronik og hverdagsaktiviteter som madlavning, brusebade og tørring af vasketøj.

Sådanne hverdagsaktiviteter øger også luftfugtigheden i boligen.

Et genvindingsanlæg ventilerer luften i dit hjem. Det gør, at dit hjem løbende fyldes med frisk luft, hvor sundhedsskadelige partikler og bakterier filtreres fra. Luftfugtigheden holdes samtidig nede, hvilket forebygger svamp og husstøvmider.

Med et professionelt varmegenvindingsanlæg sørger du samtidig for, at din bolig altid dufter friskt og ren.

Læs mere om hvorfor god udsugning er vigtigt her. 

Undgå pollen og støvpartikler

Er du allergisk over for pollen eller støvpartikler, er anlægget en investering værd. Anlægget filtrerer netop størstedelen af sådanne partikler fra din indeluft. anlæg til varmegenvinding

Kølighed i varme måneder

I de varme måneder kan du justere dit varmeanlæg til at blæse kølig luft i stedet for varm.