Skip to main content

A2VENTS GENVEX PRIS

Overvejer du at investere i et genvex anlæg?

Fordelene er mange – både når det gælder privat og erhverv. Genveksanlæg priser varierer alt efter, hvilken bygning der er tale om. Den hurtigste måde du kan få et uforpligtende tilbud, er ved enten at give os et kald på tlf. 71 74 74 73

Vil du vide mere om genvex anlæg generelt, kan du på denne side læse mere om, hvorfor det er økonomisk løsning, der også gavner helbredet. 

GENVEKSANLÆG PRISER? – EN ØKONOMISK LANGSIGTET LØSNING

Selvom det kan virke som et stort engangsbeløb for et genvex anlæg, er det på den lange bane en sikker og god investering. Det gælder både i private hjem og store kontor- og industrilokaler.

GENVEKSANLÆG PRISER TIL INDUSTRI

Skal anlægget installeres på en arbejdsplads, kan du være garanteret, at det ikke kun gavner dit og dine medarbejderes velvære, men i lige så høj grad også varmeregningen. 

Spar på varmeregningen
På store kontorer eller industrilokaler er det alfa og omega at indeklimaet er sundt. Vil du sikre dig det, er det nødvendigt at lufte ud 2-3 gange om dagen.
Om vinteren kan det hurtigt løbe op i høje varmeregninger, som kunne være undgået. Med et genvex anlæg genvinder du 90 % af den luft der allerede er opvarmet. Det betyder, at minimalt lidt af den varme der er betalt for, går til spilde.

Sundere arbejdsmiljø for medarbejdere
Derudover er anlægget en kæmpe fordel for medarbejdere, der lider af pollenallergi. Et genvex anlæg er unikt på den måde, at det både filtrerer pollen og bilos fra den friske luft udefra. For medarbejdere med pollenallergi betyder det, at en lang arbejdsdag ikke behøver være præget af hovedpine, nys og øjne der klør. Det giver langt mere effektive medarbejdere, med langt færre sygedage. 

Hvad koster det?
Så hvad koster et genvex anlæg til industri? Det er svært nøjagtig at sige. Faktorer som størrelsen af lokalerne, antallet af enheder der er behov for og hvordan bygningen er konstrueret, har alt sammen en betydning. Vi sender dog gerne en af vores specialister ud for at inspicere lokalerne og derefter give et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf. 71 74 74 73 eller på mail info@a2vent.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.  

Fordelene ved et genveksanlæg

  • Du sparer penge på varmeregningen
  • Du får et sundt indeklima
  • Mindre risiko for skimmelsvamp
  • Pollen og bilos sorteres fra
  • Du slipper for træk ved udluftning

LÆS OGSÅ: Industriventilation

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

GENVEX ANLÆG TIL HJEMMET  HVORFOR OG HVAD KOSTER DET?  

Når vi hver dag laver mad, går i bad og sover, påvirker det indeklimaet i vores hjem. Et dårligt indeklima kan være med til at vi udvikler allergi, oftere er syg eller har problemer med slimhinderne. Det er derfor vigtigt, at der bliver luftet ud, som minimum 2 gange om dagen med fuld gennemtræk.

Men er det realistisk?

De fleste vil svare nej, og de der ikke gør det, har formentlig en meget høj varmeregning. Et genvex anlæg i hjemmet er derfor ikke kun en investering i dit hus, men i lige så høj grad også en investering i dit og din families helbred.

Som med prisen på et genveksanlæg til industrilokaler, er der flere forskellige faktorer, som er afgørende. Overvejer du at investere i et anlæg, er du mere end velkommen til at give os et kald. 

LÆS OGSÅ: Boligventilation