Skip to main content
A2Vent er et erfarent ventilationsfirma i København

DIT VENTILATIONSFIRMA I KØBENHAVN

Få et uforpligtende tilbud fra A2Vent

A2Vent er dit professionelle ventilationsfirma i København. Vi tilbyder en fuldkommen og grundig ventilationsservice på hele Sjælland, som inkluderer levering, montering og regelmæssige servicetjek af jeres nye ventilator. Hvis din virksomhed mangler et effektivt og professionelt ventilationsfirma i København, som tager jeres behov og ønsker seriøst, skal du ikke tøve med at kontakte os! Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ventilationsløsning tilpasset dine behov.

PROFESSIONEL OG GRUNDIG SERVICE AF INDUSTRIVENTILATION

Ren luft og et behageligt indeklima er essentielt for at have effektive og glade medarbejdere. Forurenet luft øger sandsynligheden for, at dine medarbejdere får hovedpine, nakke problemer eller udvikler astma, allergier eller andre luftvejssygdomme. Når du sørger for at kontoret, forretningen eller arbejdspladsen har ren luft, som er fri for forurenende partikler, sørger du for dine medarbejderes sundhed og helbred.

Hos A2Vent tilbyder vi at udføre professionel og grundig service af industriventilation i både kontor- og byggebranchen og industrien. Det er vores opgave at sikre, at I har en behagelig temperatur, en optimal luftfugtighed og et stabilt og sundt indeklima på jeres arbejdsplads. 

VENTILATION TIL ALLE BRANCHER OG BEHOV

Når vi udfører service af industriventilation. sørger vi for at rense og udskifte rør og filtre, reparere fejl og mangler samt at tjekke om alle mekaniske dele opretholder anlæggets ydelse og funktion. På den måde sørger vi for, at dit ventilationsanlæg altid fungerer optimalt.

Vi monterer og servicerer følgende former for ventilation:

HVORFOR SKAL VI VÆRE DIT VENTILATIONSFIRMA I KØBENHAVN?

Hos A2Vent har vi har et dygtigt team af teknikere, som er uddannet inden for ventilationsbranchen. Vi tilbyder en række forskellige tjenester inden for industriventilation herunder installation, reparation og vedligeholdelse af ventilationsanlæg, samt rådgivning om, hvordan man opnår den bedste luftkvalitet på sin arbejdsplads.

Der er mange fordele ved at søge ventilationsservice i København hos A2Vent. Som kunde hos A2Vent får du følgende fordele:

 • Grundig rådgivning i tilbudsfasen
 • Serviceeftersyn af ventilation så I altid er sikret ren luft på arbejdet
 • Korrekt dimensionering af komponenter
 • Ventilationsanlæg tilpasset lokaler og produktionsflow
 • Effektive og støjfri ventilationsløsninger
 • Energioptimering – bl.a. i form af varmegenvinding
 • Høj driftsikkerhed
 • Løsninger, der lever op Arbejdstilsynets krav og regler
  En professionel partner med mange års brancheerfaring.

Din virksomhed er med andre ord sikret den helt rette løsning inden for komfort- og industriventilation at vælge A2Vent som jeres foretrukne ventilationsfirma i København.

Dit erfarne ventilationsfirma i København

HVAD ER KRAVENE TIL VENTILATION I ERHVERV? 

Der er en række krav, der skal være opfyldt, når det gælder ventilation i erhverv. Dette gælder både for private virksomheder og offentlige institutioner. Kravene er fastsat i bygningsreglementet, og de skal sikre, at der er god luftkvalitet på arbejdspladsen. Dette er vigtigt, da god luftkvalitet kan bidrage til at øge medarbejdernes trivsel og produktivitet.
Kravene, der stilles til ventilation i erhverv, varierer afhængigt af type og størrelse af virksomheden, men nogle af de almindelige krav inkluderer:

 • En minimumsventilationsrate på 20 liter pr. kvadratmeter pr. time.
 • Specifikke krav til filtrering af luften, afhængigt af de kemiske stoffer, der anvendes på arbejdspladsen.
 • Specifikke krav til luftrensning og udluftning i områder med høj luftforurening.

RÅDGIVNING OG LØBENDE SUNDHEDSTJEK

Hos A2Vent tilbyder vi også rådgivning om ventilationsanlæg samt, hvordan du kan opfylde de krav, der er til ventilation i erhverv. Vi kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige ventilationsanlæg til dit firma, og vi kan også rådgive om, hvordan du bedst muligt vedligeholder og passer på anlægget.

Derudover tilbyder vi også løbende sundhedstjek af dit ventilationsanlæg. Dette sikrer, at du altid har en optimal luftkvalitet på din arbejdsplads, og at du kan være sikker på, at anlægget fungerer optimalt. Sundhedstjekket inkluderer en gennemgang af filtre, rør og andre komponenter, samt en test af luftkvaliteten i området.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.