Få et sundere indeklima
med villaventilation

Effektiv villaventilation forbedrer indeklimaet i dit hjem – til gavn for dit og din families helbred. Vi bruger omkring 90 % af vores liv indenfor, og en stor del af den tid tilbringer vi inden for hjemmets fire vægge. Derfor er der absolut ingen grund til at gå på kompromis med indeklimaet i din bolig.

A2Vent har mere end 20 års erfaring med boligventilation, og vi kan derfor også levere en ventilationsløsning til dit hjem. Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.

Modtag et
uforpligtende opkald

Hvorfor vælge villaventilation?

Villaventilation kan nok virke som en overflødig luksus. “Jeg lufter ud hver dag, jeg har ikke behov for et ventilationsanlæg”, tænker du måske.

Og jo – selvfølgelig bidrager regelmæssig udluftning til et bedre indeklima i dit hjem. Problemet med “manuel ventilation” er dog, at du skal lufte ud med gennemtræk i 10 minutter op til tre gange om dagen for at opnå det optimale indeklima i din bolig.

Det er ganske vist nemt klaret på en rolig sommerdag. Men på en råkold vinterdag eller en blæsende efterårsdag virker tanken om regelmæssige udluftninger knap så komfortabel.

Problemet med at lufte ud er desuden, at du lukker bilos og andre skadelige partikler ind i dit hjem. Så hvis du som de fleste danskere bor i et tætbebygget område med meget eller moderat biltrafik, giver udluftning ikke nødvendigvis et godt indeklima.

Mekanisk villaventilation renser derimod luften i dit hjem konstant og mere effektivt. Dermed skåner du du dit hjem mod fugt og skimmelsvamp – og ikke mindst din familie mod irriterede luftveje og allergifremkaldende partikler.

Et ventilationsanlæg sørger desuden for en regelmæssig og behagelig temperatur i alle hjemmets rum. Der er altså både sundhedsmæssige og komfortmæssige fordele ved at investere i en ventilationsløsning til dit hjem.

Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

A2Vent – ventilationsløsninger med fokus på dine behov

Hos A2Vent bliver du mødt af et dedikeret hold af specialister, som har mange års erfaring med at levere ventilationsløsninger til alle tænkelige behov og forhold.

Vi kan selvfølgelig også levere en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Har du astmatikere eller allergikere i din husstand? Ønsker du en løsning, der kan skrue ned for energiforbruget i dit hjem? Eller vil du bare gerne have et bedre indeklima i dit hjem?

Sammen med dig sammensætter vi en ideel løsning.

Er indeklimaet din topprioritet, kan et boligventilationsanlæg være det, du søger. Er du derimod på udkig efter en totalløsning, er en boligventilationsvarmepumpe måske den rette løsning til dig.

En boligventilationsvarmepumpe bidrager nemlig ikke kun til et bedre indeklima i dit hjem. Den genbruger også varmenergien til varmt vand og rumvarme – og giver dig dermed en billigere varmeregning.

Kontakt A2Vent, og lad os tale om dine behov.

villaventilation

Villaventilation pris – få et uforpligtende tilbud på et ventilationsanlæg

Vil du høre mere om de sundhedsmæssige fordele ved villaventilation? Eller er du klar til at indhente et uforpligtende tilbud på et ventilationsanlæg til dit hjem?

Så kontakt A2Vent på 71 74 74 73 eller info@a2vent.dk allerede i dag, og lad os skræddersy en løsning, der passer til dine behov. Vi tilbyder også ventilationsrens og service af ventilation, der sikrer, at dine ventilationsløsninger altid fungerer optimalt.

Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

Døgnservice

A2Vent tilbyder døgnservice af ventilationssystemer, gamle som nye, hvor en specialist efterser dit ventilationsanslæg, i forbindelse med nedbrud.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.