Skip to main content

VARMEGENVINDINGSANLÆG

Et varmegenvindingsanlæg er en fordel for dig, der ønsker et bedre indeklima på arbejdspladsen eller i hjemmet. Et genvindingsanlæg giver nemlig mulighed for at få frisk og ren luft ind, og samtidig bibeholde varmen i lokalet.

Vil du høre mere om dine muligheder for et varmegenvindingsanlæg, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 71 74 74 73 eller sende en besked i kontaktformularen lige til højre.

HVORDAN FUNGERER ET VARMEGENVINDINGSANLÆG?

Et varmegenvindingsanlæg er den nyeste og mest moderne måde at filtrere forurenet luft, og samtidig beholde den allerede eksisterende varmeenergi i lokaler.

Når den nye og rene luft bliver pustet ind, kommer det forbi en såkaldt varmeveksler. I varmeveksleren bliver varmen fra den gamle luft, overført til den rene luft. Det betyder, at den energi der i forvejen er brugt på at varme rummet op, ikke går til spilde.

HVEM KAN FÅ ET VARMEGENVINDINGSANLÆG?

Om du er på udkig efter varmegenvindingsanlæg til privat eller erhverv betyder ikke noget. Alle der ønsker et godt og sundt indeklima, uden at slippe varmen ud, kan få installeret et genvindingsanlæg i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Hvorfor er det en fordel på arbejdspladsen?

Når mange mennesker samles 8 timer om dagen i samme lokale, bliver indeklimaet automatisk belastet. Støvpartikler og bakterier hvirvler rundt blandt medarbejdere, og kan have en rigtig dårlig effekt på arbejdsmiljøet og indeklimaet.

Når man indånder dårlig luft, kan det resultere i hovedpine, sløvhed og træthed. Det udfordrer medarbejdere i at udføre deres arbejde under bedst mulige vilkår.
Læs her mere om → Arbejdsmiljø og indeklima

Hvorfor er det en fordel i hjemmet?  

Når vi hver især opholder os i hjemmet, er der mange ting vi foretager os, som kan give et dårligt indeklima. Vi laver mad, sover og går i bad, og selvom det kan virke overdrevet, er det faktisk altsammen med til, at den luft du indånder, er skidt for dig. Hvis du vil vide mere om hvordan du opnår det bedste indeklima i dit hjem kan du med fordel læse mere om → boligventilation.

GENERELLE FORDELE VED ET VARMEGENVINDINGSANLÆG:

  • Du får et sundt indeklima
  • Du sparer på varmeregningen, da varmen bliver genbrugt
  • Du får frisk luft, der gør hjernen klar
  • Du slipper for dårlig lugt indendøre
  • Holder luftfugtigheden på et minimum.
  • Mindsker chancen for skimmelsvamp
  • En løsning for allergikere

Overvejer du at få installeret ventilation med varmegenvinding, så du kan sikre dit hjem eller arbejdsplads ikke har et dårligt indeklima, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 89 88 32 69, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.   

GIVER ALLERGIKERE DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER

I Danmark lider rigtig mange af enten pollen- eller støvmideallergi. Det betyder, at mange dagligt kæmper med kløe, nys og løbende næse. For de fleste er det en stor belastning. Særligt om sommeren, hvor pollentallene er på sit højeste.

Ét er, at allergien ikke kan kontrolleres når man bevæger sig udenfor, men noget andet er, at der faktisk findes en løsning når man er indenfor og befinder sig på arbejdspladsen. Udover at holde på varmen om vinteren, kan et varmegenvindingsanlæg også filtrere pollen- og støvpartikler, der gør livet rigtig surt for allergikere.

En ventilator med varmegenvinding giver derfor medarbejdere mulighed for at arbejde under de bedste forhold.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.

GIVER DIG EN ØKONOMISK FORDEL

Hvis du er i tvivl, om det kan betale sig at investere i ventilation med varmegenvinding, behøver du ikke overveje det meget længere. 

For at indeklimaet på en arbejdsplads og i hjemmet er optimalt, anbefales det, at der luftes ud to gange om dagen af 5 minutter. 

Med lidt nem hovedregning, kan man regne ud, at særligt om vinteren betyder det et enormt varmeudslip og energispild, som alt sammen munder ud i en el-regning de færreste har lyst til at få ind ad døren.

Derudover er de fleste nye bygninger så godt isoleret, at der sjældent slipper luft ind, hvilket kan give anledning til skimmelsvamp og ekstra dårligt indeklima.

Et varmegenvindingsanlæg er derfor for dig, der ønsker et sundt indeklima, og samtidig ikke vil betale dyre domme i EL.  

Her kan du læse mere om → mekanisk ventilation.

VI TILBYDER EN KOMPLET VARMEGENVINDINGSANLÆG LØSNING

Hos A2Vent tilbyder vi en komplet varmegenvinding løsning. Vi sørger med andre ord for det hele i forbindelse med rådgivning, montering og efterfølgende eftersyn.

For os er det vigtigt, at du føler dig holdt i hånden både før- under og efter. Du skal derfor ikke bekymre dig om andet end hvad du allerede har gjort  nemlig investere i et godt indeklima.

VARMEGENVINDINGSANLÆG PRIS

Prisen på et varmegenvindingsanlæg afhænger af mange forskellige parametre, såsom bygningens alder og hvilke lokaler/rum det skal monteres i.

Derfor kan vi også kun give en eksakt varmegenvindingsanlæg pris, når en af vores specialister har været ude og kigge på selve projektet. Når der er blevet lavet en vurdering, vil i automatisk få et uforpligtende tilbud.