Skip to main content
A2Vent er et erfarent ventilationsfirma på Sjælland

DIT VENTILATIONSFIRMA PÅ SJÆLLAND
Professionel ventilationsservice

A2Vent er et professionelt og erfaren ventilationsfirma på Sjælland. Vi tilbyder fuldkommen ventilationsservice til både byggebranchen og industrivirksomheder, som er præget af trængt indeklima eller forurenende luftpartikler. Hvis du mangler et effektivt og professionelt ventilationsfirma på Sjælland, som tager dine behov og ønsker seriøst, skal du ikke tøve med at kontakte os! 

VENTILATIONSSERVICE FRA A-Z
360 graders ventilationsservice

Hos A2Vent bliver du mødt af et hold professionelle ventilationsmontører med bred brancheerfaring. Vi yder en 360 graders ventilationsservice, hvilket betyder, at vi både tilbyder at levere, montere, dimensionere og servicere ventilationsanlæg.

Vi yder ventilationsservice til både byggebranchen, hvor vi fokuserer på at skabe et sundt indeklima for alle beboere, samt til industri, hvor vi er opmærksomme på at rense luften fra giftige partikler og skabe et sundt arbejdsmiljø. Vi er kort sagt dit bredtfavnende og specialiserede ventilationsfirma på Sjælland.

VENTILATION TIL ALLE BEHOV

Vi yder ventilationsservice til eksempelvis:

Når du anvender A2Vent til at varetage din ventilationsservice, er du altid sikret fleksibel service og veldimensionerede og optimalt fungerende ventilationsanlæg. Vi sikrer effektiv komfortventilation til kontoret eller butikken eller procesudsugning til produktionslokalerne. Som en selvfølge lever alle vores ventilationsløsninger op til Arbejdstilsynets krav og regler.

ALT I VENTILATIONSSERVICE PÅ SJÆLLAND

Hos A2Vent tilbyder vi fuldkommen service og opsætning af ventilationsanlæg til erhverv. Det betyder, at vi både leverer, monterer og dimensionerer komponenter – og så fungerer vi yder vi selvfølgelig rådgivning om ventilationsanlæg

Vi sikrer jer effektive og støjfri ventilationsløsninger, som er tilpasset jeres lokaler og produktionsflow. Vi sørger for høj driftssikkerhed samt at energioptimerer i form af varmegenvinding. Afslutningsvist sørger vi også for regelmæssigt serviceeftersyn af jeres ventilationsanlæg for at sikre, at det er vedligeholdt.

I er med andre ord sikret ventilationsservice fra ende til anden ved at vælge som jeres foretrukne ventilationsfirma på Sjælland.

Hos A2Vent tilbyder vi fuldkommen service og opsætning af ventilationsanlæg på hele Sjælland

PROCES- OG PUNKTUDSUGNING – FJERN SKADELIGE PARTIKLER

I produktionsvirksomheder hvor arbejdsprocesser inkluderer svejsning, slibning, maling, lakering, opvarmning eller brug af andre kemiske produkter, er der stor sandsynlighed for, at luften er infiltreret af skadelige partikler. 

Forurenet luft er både sundhedsskadeligt og kan samtidig påvirke medarbejdernes generelle trivsel. Proces- og punktudsugning er effektiv mekanisk ventilation, som fjerner luftforurening og efterfølgende tilfører frisk luft af behagelig temperatur. 

Procesudsugning benyttes i mange forskellige brancher og former for industrivirksomheder – bl.a. i:

  • Industri og produktionssteder
  • Auto- og smedeværksteder 
  • Træindustri 
  • Køkken og restaurant.

HØR MERE OM SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG PÅ SJÆLLAND

A2Vent er jeres erfarne ventilationsfirma på Sjælland. Vores base er placeret i Herfølge, men vi kommer hurtigt ud og leverer, monterer og servicerer industri- og komfortventilation til virksomheder på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring med alle former for industrianlæg og procesventilation, hvilket er jeres garanti for et ventilationsanlæg, som opfylder alle jeres behov. I er sikret en fuldkommen ventilationsservice, hvilket inkluderer grundig rådgivning i tilbudsfasen samt regelmæssigt eftersyn af jeres ventilationsanlæg.

Indhent et tilbud på en ventilationsløsning, som er dimensioneret og tilpasset jeres ønsker, eller kontakt os i dag for en uforpligtende snak om hvilken ventilationsløsning, som matcher jeres behov. Du kan ringe til A2Vent på tlf. 71 74 74 73, udfylde vores kontaktformular eller sende en mail til info@a2vent.dk.

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.