Skip to main content

GENVEX ANLÆG TIL ERHVERV

Få opsat, serviceret eller repareret dit genvex anlæg af et ventilationsfirma med bred brancheerfaring.

Vores genvex anlæg til erhverv sørger for at rense luften på kontorer, i butikker, varehuse og restauranter helt uden at larme.

A2vent har arbejdet med genvex ventilation i over 20 år – og monterer og installerer effektive, støjfri ventilationsanlæg.

Læs mere om vores anlæg og hvorfor et arbejdssted egentlig har brug for det

HVORDAN VIRKER ET GENVEX ANLÆG? (OG HVAD KAN DET?)

Et genvexanlæg er blot et andet ord for et ventilationsanlæg. Anlægget fungerer ved at suge den brugte luft fra lokalerne ud af lokalerne og suge frisk luft udefra ind i anlægget. Herefter filtrerer anlægget luften for bakterier og partikler, og sender renset, frisk luft ud i lokalerne.

På den måde vil luften være i konstant udluftning og have en sund balance.

Luften renses bl.a. for:

Fugt
Fugt kan på sigt være skadelig for både helbredet og selve bygningen. Blandt andet fordi, det kan give både skimmelsvamp og råd i bygningen.
Fugt kan sagtens opstå i rum, uden at der laves mad, gås i bad eller hænges vasketøj op – eller sågar at der er problemer med utætte tagrender.

Fugt kan netop også ophobes ved, at der blot er mange mennesker i et rum, og der ikke bliver udluftet tilstrækkeligt.

Støvpartikler og anden snavs
Et støvet miljø kan genere både luftveje og give gener med eksem, hoste, irriterede øjne, allergi og sløvhed. Et genvex anlæg ventilerer luften og renser den fra de partikler, der kan være sundhedsskadelige for os.

Forurening fra møbler og elektronik
Enhver arbejdsplads er fyldt med både møbler og elektronik. Hvad få dog ved er, at disse to uundværlige genstande også udsender dampe og er med til at skabe et gunstigt miljø for støvpartikler og husstøvmider.

Vejr-specifikke gener
Ved at bruge et mekanisk genvex anlæg i stedet for udluftning med vinduerne, slipper du for træk, pollen- og græs-partikler, regn og sne ind af vinduerne, bilos fra vejene, blæst der rusker i alle arbejdspapirerne og forvirrede bier.

Få et opkald fra os  – send os en besked i kontaktformularen

LÆS OGSÅ OM: genvindingsanlæg

HVORFOR BRUGE DET TIL ERHVERV?

Et arbejdsmiljø kræver, ifølge Videnscenter for Arbejdsmiljø, et sundt indeklima og dermed en stabil udluftning.

Formålet med et genvex anlæg til erhverv er at skabe de bedste vilkår for dine medarbejdere og dig selv – og sikre, at indeklimaet ikke fremprovokerer hovedpine, sløvhed og koncentrationsbesvær.

Et indeklima med frisk, behagelig luft, og den rette luftfugtighed og temperatur er væsentligt for trivslen på arbejdet.

Det er derudover særligt vigtigt for allergikere og folk med astma, at indeklimaet på arbejdet lever op til de rigtige sundhedsstandarder.

LÆS OGSÅ: Genvex pris

DET ØKONOMISKE ASPEKT AF ET GENVEX ANLÆG

Selvom der naturligvis er et større engangsbeløb at betale for ventilation, er et anlæg en investering, der betaler sig hjem gennem besparelser på varme- og elregninger. 
Det skyldes, at et anlæg sikrer, at både ventilation og varme er tilpasset behovene for de enkelte lokaler. 

LÆS OGSÅ: Industriventilation og industriudsugning eller godt indeklima med komfortventilation

Vi sidder klar til at rådigve dig

Send os en besked på info@a2vent.dk eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om professionel boligventilation.