Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

Ventilationsfirma der leverer kvalitetsløsninger


A2vent er din komplette leverandør til ventilationsløsninger til hele Sjælland. Vi er et rutineret ventilationsfirma, der leverer og opsætter nye ventilationssystemer samt renser og servicerer eksisterende systemer.

Hvad end du er privat eller erhverv, kan du få et godt tilbud til opsætning af ventilationsanlæg, der giver frisk luft i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vi kan kontaktes på tlf. 71 74 74 73 eller via vores kontaktformular. 

Opsætning af nye ventilationssystemer

Har I overtaget et hus eller en ny bygning, hvor der ikke eksisterer ventilationssystem? Vi kommer ud og inspicerer bygningen og vurderer, hvor der skal opsættes ventilation. Derefter taler vi om, hvad vi mener er den bedste løsning, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til jeres behov og budget.

Rensning af eksisterende ventilationsrør og ventilationskanaler samt ventilationsservice

Det kan ikke undgås, at ventilationssystemerne bliver snavsede. Uanset om du bor alene i et hus, eller driver en større virksomhed, skal udluftningsrørene have besøg af et ventilationsfirma en gang imellem. Behovet er naturligvis forskelligt afhængig af omgivelser, inventar og antal personer, der har daglig gang omkring ventilationssystemet.

Hvis du ikke mener, at jeres ventilationssystem fungerer optimalt, kan du ringe ind og bestille en aftale omhandlende ventilationsservice.

Hvis du fortæller os hvor ventilationssystemet sidder, hvor mange mennesker, der bor eller arbejder i samme bygning og rum, samt hvornår du tror, der sidst var serviceeftersyn på ventilationssystemet, kan vi give dig et kvalificeret og uforpligtende bud på en løsning og pris.

Vil du høre mere om ventilation og vores erfaringer med ventilationsløsninger og med service og vedligeholdelse af ventilationsanlæg, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring på tlf. 71 74 74 73 eller via kontaktformularen her på siden.

Så vender vi hurtigt tilbage med et svar.
Afmontering og deponering af eksisterende ventilationsanlæg

Hvis ventilationsanlægget er misvedligeholdt eller beskadiget, kan det være nødvendigt at opsætte et nyt. Når det er tilfældet kommer vi ud afmonterer og sikrer miljøvenlig deponering af ventilationsanlægget hos vores samarbejdspartner. Her bliver alt stålaffald fra det gamle ventilationsanlæg 100 % genanvendt.

A2Vent er et ventilationsfirma, der prioriterer både frisk luft og et sundt miljø højt på listen. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at implementere miljøvenlige processer i hele virksomheden.

Skal du have ny ventilation i huset eller virksomhed, så ring til A2Vent. Vi leverer ventilation til hele Sjælland. Et frisk pust fra en virksomhed, der har mange års erfaring med ren luft.

Vi renser dit indeklima uanset hvor du bor på Sjælland

Som et serviceminded ventilationsfirma Sjælland, så renser vi med glæde jeres ventilationsanlæg, hvis I har problemer med indeklima, udsugning eller luftcirkulation i virksomheden. Vi når ud til hele Sjælland - fra Helsingør og Vordingborg til Køge og Sjællands Odde.

Uanset typen af ventilationsanlæg, så står vi klar til at servicere det. Det er vigtigt at få kontrolleret og rengjort et ventilationsanlæg, så luftkvaliteten og ventileringen kan fungere optimalt. 

Hvis jeres ventilationssystem ikke bliver vedligeholdt, kan det medføre forringelse i udsugningen og dermed dårligere luftkvalitet i bygningen. Det lave luftskifte i ventilationsanlæget kan også betyde højere luftfugtighed, og i værste tilfælde skimmelsvamp. Hos A2Vent står vi klar til at hjælpe dig. 

Læs mere om de services vi udfører her.

A2Vent er dit godkendte ventilationsfirma København

Skal du have et nyt ventilationsanlæg eller skal dit eksisterende ventilationssystem renses, så tøv ikke med at ringe til os i dag.  Vi står klar til at rådgive om, hvilket ventilationsanlæg der passer til jeres behov samt hvordan du får et bedre indeklima. Vi kan kontaktes på tlf. 71 74 74 73 eller via vores kontaktformular. 

praktisk info


Her ligger vi