ventilationsfirma der leverer kvalitetsløsninger

A2vent er din komplette leverandør til ventilationsløsninger til hele Sjælland. Vi er et rutineret ventilationsfirma, der leverer og opsætter nye ventilationssystemer samt renser og servicerer eksisterende systemer.

Hvad end du er privat eller erhverv, kan du få et godt tilbud til opsætning af ventilationsanlæg, der giver frisk luft i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73
og høre mere om ventilation af bolig.
Modtag et
uforpligtende opkald

opsætning af nye ventilationssystemer

Har I overtaget et hus eller en ny bygning, hvor der ikke eksisterer ventilationssystem? Vi kommer ud og inspicerer bygningen og vurderer, hvor der skal opsættes ventilation. Derefter taler vi om, hvad vi mener er den bedste løsning, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til jeres behov og budget.

rensning af eksisterende ventilationsrør og ventilationskanaler samt ventilationsservice

Det kan ikke undgås, at ventilationssystemerne bliver snavsede. Uanset om du bor alene i et hus, eller driver en større virksomhed, skal udluftningsrørene have besøg af et ventilationsfirma en gang imellem. Behovet er naturligvis forskelligt afhængig af omgivelser, inventar og antal personer, der har daglig gang omkring ventilationssystemet.

Hvis du ikke mener, at jeres ventilationssystem fungerer optimalt, kan du ringe ind og bestille en aftale omhandlende ventilationsservice.

Hvis du fortæller os hvor ventilationssystemet sidder, hvor mange mennesker, der bor eller arbejder i samme bygning og rum, samt hvornår du tror, der sidst var serviceeftersyn på ventilationssystemet, kan vi give dig et kvalificeret og uforpligtende bud på en løsning og pris.

udsugning-koekken
Vi sidder klar til at rådgive dig på 71 74 74 73

afmontering og deponering af eksisterende ventilationsanlæg

Hvis ventilationsanlægget er misvedligeholdt eller beskadiget, kan det være nødvendigt at opsætte et nyt. Når det er tilfældet kommer vi ud afmonterer og sikrer miljøvenlig deponering af ventilationsanlægget hos vores samarbejdspartner. Her bliver alt stålaffald fra det gamle ventilationsanlæg 100 % genanvendt.

A2Vent er et ventilationsfirma, der prioriterer både frisk luft og et sundt miljø højt på listen. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at implementere miljøvenlige processer i hele virksomheden.

Skal du have ny ventilation i huset eller virksomhed, så ring til A2Vent. Vi leverer ventilation til hele Sjælland. Et frisk pust fra en virksomhed, der har mange års erfaring med ren luft.

Læs mere om de services vi udfører her.

Hvad er reglerne for ventilation i køkkenet?

Der er flere gældende regler angående udsugning i køkkenet - særligt hvis du skal have installeret ventilation til en restaurant eller et storkøkken. Reglerne har til formål at sikre køkkenet mod fugt- og kondensproblemer.

Vores køkken-specialister har selvfølgelig styr på reglerne, og står altid klar til at rådgive og vejlede dig. Ring til os på 71 74 74 73 eller send os en besked →

Læs Bygningsreglementets opsummering af regler her

Er du boligejer, kan du blive klogere på andre lovkrav til køkkenet på boligejer.dk.

LÆS OGSÅ: Industriventilation

Tips til et bedre indeklima i køkkenet

Vil du selv gøre det bedste, du kan for at undgå et indelukket og bakteriefyldt klima i køkkenet?

Følg vores 5 tips til et sundere klima i dit køkken:

  • Minimer mængden af olie og andet fedt til at stege med
  • Steg din mad på så lave temperaturer som muligt
  • Steg kun magert kød
  • Gør rent regelmæssigt
  • Sørg for at dit komfur, ovn, pander og gryder er ordentligt rene

LÆS OGSÅ: Ventilation med varmegenvinding

Kontakt os og få rådgivning om udsugning i dit køkken

Vi vil mere end gerne rådgive dig om udsugning køkken. Ring til os på 71 74 74 73 eller send en besked i vores kontaktformular.

OBS: Vi tilbyder ikke små emhætter til privatkøkkener - men større ventilationsanlæg til hele din bolig eller ventilationsanlæg til større industrikøkkener.

koekken-regler
Se et udpluk af vores andre ventilationsservices
bolig-ventilation

BOLIGVENTILATION

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier.
ventilationsrens

VENTILATIONSRENS

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele..
service-og-vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små.
Hvad siger kunderne om A2Vent?
A2Vent
4.0
Baseret på 2 anmeldelser
(Translated by Google) Super service and a good result after the work done by A2Vent. Great praise from here!(Original)Super service og et godt resultat efter det arbejde, som A2Vent udførte. Stor ros herfra!
Henning J.