Har du spørgsmål, så ring
71 74 74 73

God boligventilation giver et sundt indeklima

I moderne boliger er god boligventilation essentiel til styring af varmen, kulden og ventilationen . Det skal virke, uden at vi egentlig mærker noget til det eller har brug for at tænke videre over det.

Moderne boliger kræver god boligventilation

Når det handler om boligventilation, handler det om at etablere en så behagelig ventilation som muligt.

I de fleste moderne og nybyggede boliger er det for det meste ikke opvarmningen, der er udfordringen. Problemet er snarere, at vores boliger næsten er for tætte og for godt isolerede. Og det kan give et dårligt indeklima. Der kan være mange ulemper forbundet med et dårligt indeklima. Det kan bl.a. give koncentrationsbesvær og flere sygedage. For at sikre et godt og sundt indeklima er det nødvendigt at sørge for luftskifte og ventilation i boligen. Varmen skal blive inde i boligen, men luften skal skiftes ud med jævnt mellemrum.

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier. Derfor er vi også en god partner, hvis du vil have etableret boligventilation. Du kan kontakte os på tlf. 6019 8292, for at få en uforpligtende snak om dine behov og få en uforpligtende ventilationsanlægs pris.

Boligventilation - A2Vent tegningBoligventilation – Indblæsning og udsugning

Når det handler om boligventilation, handler det om at etablere en så behagelig ventilation som muligt. Derfor vil man ofte vælge en løsning med indblæsning via riste i gulvet. Der skal frisk luft ind i huset, men det må ikke føles som træk. Og der skal ikke bare være indblæsning. Udsugningen er mindst lige så vigtig.

Der er regler for de krav der stilles på ventilation på arbejdspladser. Hos A2Vent stiller vi derfor høje krav til boligventilation, når vi opfører ventilationsanlæg.

Boligventilation i etagebyggerier

I etagebyggerier er der ikke bare behov for at tænke på ventilation i de enkelte boliger. Der er også brug for ventilation i fællesområder. Det kan blandt andet være i parkeringskælderen, hvor der er brug for ventilering (impulsventilering). Der kan være behov for at tænke på ventilering på sikkerhedstrapper; såkaldt overtryksventilering. I vaskerum og affaldsskakt kan det handle om effektive udsugningssystemer.

Hør mere om boligventilation

Mange steder vil boligventilationen være skjult. Andre steder vil det være et synligt klimaanlæg, der sørger for en god boligventilation. Og så kan du naturligvis få et anlæg i et smart design, der passer til en moderne boligstil.

Kontakt A2Vent og hør mere om boligventilationspriser for ventilationsanlæg og hør hvad vi kan gøre, når det handler om boligventilationsanlæg i høj kvalitet. Vi arbejder i hele landet.

Læs evt. mere om komfortventilation, og få bedre indsigt i inde- og udeklima og ventilationssystemer.

Boligventilation

Hos A2Vent har vi stor erfaring med etablering af boligventilation – både i nybyggerier og i forbindelse med renovering af eksisterende byggerier. læs mere

Ventilationsrens

Når A2Vent foretager et serviceeftersyn på et ventilationsanlæg, tjekker vi ventilationsanlægget igennem og reparerer eller udskifter eventuelle fejldele. læs mere

Service & vedligeholdelse

Hos A2Vent har vi mere end 20 års erfaring med etablering af alle former for ventilationsanlæg - store som små. læs mere