Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

God boligventilation giver et sundt indeklima


God boligventilation kan gøre en forskel for dit og din families helbred. Vi bruger omkring 90 % af vores liv inden for. Alligevel er 4 ud af 5 danskere for dårlige til at lufte ud i deres hjem.

Det resulterer i, at vi hver dag indånder luft, der ikke er sund for vores helbred.

Send os en besked til højre → eller ring på 71 74 74 73 og høre mere om ventilation af bolig.

Hvilken luft skal du og din familie inhalere?

Boligventilation handler ikke om at gøre det “ekstra” lækkert i dit hjem. Det handler faktisk om at gøre dit indeklima så sundt, som det burde være. Men hvad betyder egentligt “et sundt indeklima”, og hvad gør boligventilation for dig?

Det kan være svært at tage og føle på, på trods af, at det er rasende vigtigt for alle, der befinder sig i det. Vi kan i langt de fleste tilfælde ikke se med det blotte øje, om vores luft er usund eller ej.

Konsekvenserne ved et dårligt indeklima kan dog være alt fra: hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær til: fremprovokation af lidelser som lungegener, allergier og hjertekarsygdomme.

Det skyldes, at luften i vores hjem kan indeholde mikroorganismer, der gør os syge.

Et sundt indeklima er derimod renset for sundhedsskadelige partikler og bakterier. Derfor er det alfa og omega at sørge for et godt luftskifte i dit hjem.

Læs mere om årsager til og symptomer på et dårligt indeklima her.

Boligventilation vs. udluftning – Hvad er bedst?

Der er intet i vejen med almindelig udluftning, hvis vi husker at lufte ud hyppigt nok. Problemet er bare, at du skal lufte ud i 10 minutter hver anden time hver dag for at opnå den luftkvalitet, som er tilstrækkelig sund for dit og din families helbred.

Det er omstændigt, og det er derfor, at langt fra de fleste danskere får luftet nok ud.

Samtidig kan almindelig udluftning både give træk, lukke bilos ind og give store udsving i temperaturen fra rum til rum. Det kan særligt mærkes på varmeregningen i de kolde måneder.

Boligventilation gør det hele et hak lettere.

Med mekanisk boligventilation renses luften konstant og mere effektivt. Et ventilationsanlæg til boligen sørger samtidig for at give alle rummene i dit hjem ens og behagelig temperatur. Det er væsentligt for velværen i dit hjem.

Boligventilation

Kontakt os og få rådgivning fra vores eksperter

I A2Vent stiller vi høje krav til boligventilation, når vi opfører ventilationsanlæg. Vi sørger for, at boligventilationen lever op til alle kvalitetskriterier og mere til.

Der skal frisk luft ind i huset, men det må ikke føles som træk. Og der skal ikke bare være indblæsning. Udsugningen er mindst lige så vigtig.

Hos A2vent har vi mange års erfaring med etablering af boligventilation. Både i huse, lejligheder og ventilation i fællesområder i etagebyggeri.

Vi vil altid gerne hjælpe dig med etablering af eller rådgivning om boligventilation. Ring til os på 71 74 74 73 og få en snak med en af vores ventilationseksperter om boligventilation der passer til dit behov og designønsker.

Psst… Vi hjælper dig også med ventilations-service

praktisk info


Her ligger vi