Har du spørgsmål, så ring 71 74 74 73

Effektiv industriventilation


I industrien og på arbejdspladser er der skrappe krav til industriventilation og udluftning. Og det skal der også være. Ikke mindst af hensyn til medarbejdernes sikkerhed og arbejdsmiljø. Fugt, varme, damp, støv og andet skal ledes væk fra medarbejderne og produktionen. Du kan læse mere om krav og regler for luftkvaliteten på arbejdspladsen. A2Vents systemer lever selvfølgelig op til alle sidde krav.

Effektiv og miljørigtig industriventilation

Effektiv industriventilation gavner og beskytter ikke bare medarbejdernes fysiske og psykiske trivsel – hvilket kan være med til at mindske sygefraværet og højne produktiviteten – det skåner også både produkter og maskiner. Og endelig skåner det også miljøet, når man sørger for en korrekt og miljørigtig industriventilation.

Men en effektiv industriventilation med tanke på at reducere energiforbruget gavner ikke bare miljøet. Et lavt energiforbrug på ventilationsområdet gavner også driftsøkonomien. Der er altså mange gode grunde til at tænke i god industriventilation.

Industriventilation i kombination med komfortventilation

Industriventilation handler om ventilationen i produktionen. Men ofte vil man vælge at kombinere industriventilationen med komfortventilation, så der samtidig også er sørget for indeklimaet på arbejdspladsen.

Et sundt og behageligt indeklima med den rette temperatur og fugtighed er vigtig for medarbejdernes trivsel. Temperaturen skal være behagelig, og ventilationen skal fungere. Og begge dele skal foregå lydløst og ubemærket.

God erfaring med industriventilation

Hos A2Vent har vi god og bred erfaring med alle former for industriventilation til alle typer af industrier – og med hele processen fra projektering til etablering af den helt rigtige ventilationsløsning. Og vi ved selvfølgelig, hvad lovgivningen kræver, når det handler om arbejdsklima og arbejdsmiljø.

Undervejs i hele forløbet arbejder vi tæt sammen med dig som kunde, så du får den optimale løsning til netop din virksomhed. Vi er kendt for vores høje serviceniveau – også når ventilationssystemet er installeret. Så hvis ventilationen skulle svigte, er vi naturligvis klar til at rykke hurtigt ud for at løse problemet. Kontakt os gerne og hør nærmere om muligheder og løsninger.

praktisk info


Her ligger vi